Διαγωνισμός Καλύτερου Εξώφυλλου

Art by YuumeiArt.com

Art by YuumeiArt.com

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φίλων Φανταστικού σε συνεργασία με την Αθηναϊκή Λέσχη Επιστημονικής Φαντασίας διοργανώνουν στα πλαίσια του ΦantastiCon 2017, έναν μεγάλο διαγωνισμό για την ανάδειξη του καλύτερου εξωφύλλου ελληνικού βιβλίου Φανταστικής Λογοτεχνίας για το 2016. Τα υποψηφία έργα θα διαγωνιστούν με κριτήριο το γραφιστικό μέρος της δημιουργίας του εξωφύλλου . Σκοπός του διαγωνισμού είναι η ανάδειξη της συγκεκριμένης τέχνης και η αναγνώριση των πολλών και ταλαντούχων δημιουργών της. 
Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί από 15 Ιουνίου 2017 έως 15 Σεπτεμβρίου 2017 μέσω ψηφοφορίας του κοινού στο Facebook. Το κοινό θα μπορεί να ψηφίσει το έργο της επιλογής του κάνοντας like στην αντίστοιχη φωτογραφία. Το εξώφυλλο με τα περισσότερα like θα βραβευτεί στα πλαίσια των εκδηλώσεων του ΦantastiCon 2017 και θα λάβει ως βραβείο ένα σημαντικό χρηματικό έπαθλο, που θα αποτελεί ειδική χορηγία της ΑΛΕΦ.


Όροι Διαγωνισμού:
• Τα βιβλία που θα διαγωνιστούν θα πρέπει να έχουν εκδοθεί μέσα στο 2016, να ανήκουν στην φανταστική λογοτεχνία και να είναι γραμμένα από Έλληνα/Ελληνίδα συγγραφέα.
• Το νικητήριο εξώφυλλο θα ανακηρυχθεί αποκλειστικά από το κοινό, μέσω ψηφοφορίας στο facebook. 
• Η ανακήρυξη του νικητή και η απονομή του επάθλου που θα γίνει κατά την διάρκεια του ΦantastiCon 2017. 
• Το εξώφυλλο μπορεί να υποβληθεί στον διαγωνισμό από τον εκδοτικό οίκο, τον συγγραφέα του βιβλίου ή τον γραφίστα που το δημιούργησε 
• Η υποβολή του έργου θα γίνει αυστηρά από τις 00:01 του Σαββάτου 01 Απριλίου έως τις 23:59 της Τετάρτης 31 Μαΐου 2017. Έργα που θα υποβληθούν εκτός αυτού του χρονικού πλαισίου θα απορρίπτονται.
• Η μορφή υποβολής πρέπει να είναι σε εικόνα υψηλής ανάλυσης σε πλήρες ανάπτυγμα και να περιλαμβάνει τον αριθμό ISBN. 
• Η υποβολή θα γίνεται ηλεκτρονικά, μέσω ειδικής φόρμας δήλωσης συμμετοχής από την αντίστοιχη ενότητα της ηλεκτρονικής μας σελίδαςhttps://fantasticon2017.fantasticon.gr/ekdiloseis2017.

Βρείτε το Event στο Facebook