«Ο Παραμυθένιος Κήπος» 2019: ΩΡΙΩΝ-'Ελληνες Ιπποτοξότες: Παραδοσιακή Τοξοβολία

 
Παραμυθένιος Κήπος - Λογότυπο.png
 
56624566_374888776434696_7911185817698041856_n.jpg

Παιχνίδι "ΜΠΑΛΟΝΟΜΑΧΙΕΣ"

Σας περιμένουμε για να σκάσουμε μαζί ατίθασα μπαλόνια και να παίξουμε παιχνίδια που θα μας δώσουν την ευκαιρία να απολαύσουμε τις χαρές που προσφέρει η τοξοβολία!

*******

Οι "Ωρίων - Έλληνες Ιπποτοξότες" αποτελούν μια δράση των Ενώσεων Πολιτισμού και Ανάπτυξης (ΕΝ.Π.ΑΝ.) που συστάθηκε με βασικό σκοπό την διάδοση και προαγωγή της έφιππης και της παραδοσιακής τοξοβολίας στη Ελλάδα.

Διαπιστώνουμε καθημερινά τα ευεργετικά αποτελέσματα που προσφέρει η αλληλεπίδραση με το φυσικό περιβάλλον, τον ίππο και το παραδοσιακό τόξο. Μέσω της αναβίωσης των αρχέγονων αυτών τεχνών, γίνεται εφικτή η ανάταση της ψυχής, η φυσική ενδυνάμωση, η ανάπτυξη των φυσικών δεξιοτήτων των ασκουμένων, η καλλιέργεια του ενστίκτου και η ανάπτυξη πνεύματος συνεργασίας και επικοινωνίας μεταξύ των συνασκουμένων.

Αν επιθυμείτε να ενημερωθείτε για τις δράσεις μας, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας: www.orionarchery.gr και τη σελίδα μας στο Facebook: "Ωρίων Έλληνες Ιπποτοξότες".

*******

Ο «Παραμυθένιος Κήπος» ανοίγει τις πύλες του ξανά… στο δεύτερο Will o’ Wisps Festival 2019!

Ο μαγικός κήπος με τις μουριές του Πύργου Βασιλίσσης στο Ίλιον μας υποδέχτηκε πέρσι για πρώτη φορά. Φέτος, Σάββατο 1 & Κυριακή 2 Ιουνίου 2019, ετοιμαστείτε να ξεστρατίσετε ξανά στον «Παραμυθένιο Κήπο» μας και να ανακαλύψετε τις νέες εκπλήξεις που επιφυλάσσει το -διήμερο, πλέον- δεύτερο φεστιβάλ του ελληνικού portal για το φανταστικό, Will o' Wisps!
Χάρη στη στήριξη και την αγάπη σας, το δικό μας παραμύθι έχει συνέχεια, και σας προσκαλούμε περάσουμε μαζί ένα Σαββατοκύριακο με σκηνικές εκδηλώσεις, συναυλίες, ευφάνταστες δημιουργικές δραστηριότητες για παιδιά, quests στον κήπο και άλλα παιχνίδια, απολαμβάνοντας μια εξόρμηση εμπνευσμένη από την αγάπη των συντελεστών για το φανταστικό, μόλις λίγο πιο έξω από την καρδιά της Αθήνας.

Το φεστιβάλ θα στηρίξει με μέρος των εσόδων του τον Εθελοντικό Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και παιδιού «Κιβωτός του Κόσμου». Κιβωτός του Κόσμου

Μείνετε συντονισμένοι για όλες τις πληροφορίες σχετικά με το φεστιβάλ στη σελίδα μας:https://www.willowisps.gr/main?category=FESTIVAL

Βρείτε το event στο Fb


Save the hashtags:

#followthewisp #willowispsgr #willowispsgrfest #παραμυθένιοςκήπος2019