«Ο Παραμυθένιος Κήπος» 2019: Χορηγός: Eκδόσεις Οξύ - Brainfood Publishing

 
Παραμυθένιος Κήπος - Λογότυπο.png
 
oxy_2.jpg

Οι εκδόσεις Οξύ, μέρος της Brainfood Publishing, εστιάζουν τόσο στη λογοτεχνία με την κλασική έννοια του όρου, όσο και στη σύγχρονη pop κουλτούρα με την έκδοση comics, graphic novels, τίτλους dystopian, horror και fantasy. Η Brainfood pbl εκδίδει ακόμη τη σειρά Floral με τίτλους σύγχρονης λογοτεχνίας και το Φουρφούρι με επιλεγμένους παιδικούς -και όχι μόνο- τίτλους.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στη σελίδα τους εδώ: www.brainfood.gr

*******

Braibfood_newlogo.png

Ο «Παραμυθένιος Κήπος» ανοίγει τις πύλες του ξανά… στο δεύτερο Will o’ Wisps Festival 2019!

Ο μαγικός κήπος με τις μουριές του Πύργου Βασιλίσσης στο Ίλιον μας υποδέχτηκε πέρσι για πρώτη φορά. Φέτος, Σάββατο 1 & Κυριακή 2 Ιουνίου 2019, ετοιμαστείτε να ξεστρατίσετε ξανά στον «Παραμυθένιο Κήπο» μας και να ανακαλύψετε τις νέες εκπλήξεις που επιφυλάσσει το -διήμερο, πλέον- δεύτερο φεστιβάλ του ελληνικού portal για το φανταστικό, Will o' Wisps!
Χάρη στη στήριξη και την αγάπη σας, το δικό μας παραμύθι έχει συνέχεια, και σας προσκαλούμε περάσουμε μαζί ένα Σαββατοκύριακο με σκηνικές εκδηλώσεις, συναυλίες, ευφάνταστες δημιουργικές δραστηριότητες για παιδιά, quests στον κήπο και άλλα παιχνίδια, απολαμβάνοντας μια εξόρμηση εμπνευσμένη από την αγάπη των συντελεστών για το φανταστικό, μόλις λίγο πιο έξω από την καρδιά της Αθήνας.

Το φεστιβάλ θα στηρίξει με μέρος των εσόδων του τον Εθελοντικό Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και παιδιού «Κιβωτός του Κόσμου». Κιβωτός του Κόσμου

Μείνετε συντονισμένοι για όλες τις πληροφορίες σχετικά με το φεστιβάλ στη σελίδα μας:https://www.willowisps.gr/main?category=FESTIVAL

Βρείτε το event στο Fb


Save the hashtags:

#followthewisp #willowispsgr #willowispsgrfest #παραμυθένιοςκήπος2019