«Ο Παραμυθένιος Κήπος» 2019: Τραγούδι και Πιάνο από την Lady Delwynne & George Palousis

 
Παραμυθένιος Κήπος - Λογότυπο.png
 
small.jpg

Ευχαριστούμε θερμά την Lady Delwynne & George Palousis, για την ευγενική τους αποδοχή της πρόσκλησης μας να συμμετέχουν στη μαγική σκηνή του Κήπου, όπου θα "ντύσουν" με τις μαγικές τους μελωδίες το φεστιβάλ.

********

Η Lady Delwynne και ο George Palousis είναι ένα μουσικό ντουέτο από τη Θεσσαλονίκη. Τα στοιχεία που συνδυάζουν είναι η κινηματογραφική μουσική, η σύγχρονη κλασσική μουσική και το musical. Η μουσική τους είναι εμπνευσμένη από τον μαγικό κόσμο των ονείρων και των παραμυθιών, εκεί που η πραγματικότητα είναι μονάχα ένα αποκύημα της φαντασίας και τα μυθικά πλάσματα κυριαρχούν.

Τον Μάιο του 2015, κυκλοφόρησαν ένα EP, με τίτλο Fables, το οποίο συμπεριλαμβάνει τα πέντε πρώτα τους κομμάτια. Αυτή τη στιγμή εργάζονται πάνω στη δημιουργία νέων κομματιών, τα οποία θα συμπεριληφθούν στο επερχόμενο CD τους.

Lady Delwynne Fb page - George Palousis Fb page

********

Ο «Παραμυθένιος Κήπος» ανοίγει τις πύλες του ξανά… στο δεύτερο Will o’ Wisps Festival 2019!

Ο μαγικός κήπος με τις μουριές του Πύργου Βασιλίσσης στο Ίλιον μας υποδέχτηκε πέρσι για πρώτη φορά. Φέτος, Σάββατο 1 & Κυριακή 2 Ιουνίου 2019, ετοιμαστείτε να ξεστρατίσετε ξανά στον «Παραμυθένιο Κήπο» μας και να ανακαλύψετε τις νέες εκπλήξεις που επιφυλάσσει το -διήμερο, πλέον- δεύτερο φεστιβάλ του ελληνικού portal για το φανταστικό, Will o' Wisps!
Χάρη στη στήριξη και την αγάπη σας, το δικό μας παραμύθι έχει συνέχεια, και σας προσκαλούμε περάσουμε μαζί ένα Σαββατοκύριακο με σκηνικές εκδηλώσεις, συναυλίες, ευφάνταστες δημιουργικές δραστηριότητες για παιδιά, quests στον κήπο και άλλα παιχνίδια, απολαμβάνοντας μια εξόρμηση εμπνευσμένη από την αγάπη των συντελεστών για το φανταστικό, μόλις λίγο πιο έξω από την καρδιά της Αθήνας.

Το φεστιβάλ θα στηρίξει με μέρος των εσόδων του τον Εθελοντικό Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και παιδιού «Κιβωτός του Κόσμου». Κιβωτός του Κόσμου

Μείνετε συντονισμένοι για όλες τις πληροφορίες σχετικά με το φεστιβάλ στη σελίδα μας:https://www.willowisps.gr/main?category=FESTIVAL

Βρείτε το event στο Fb

Save the hashtags:

#followthewisp #willowispsgr #willowispsgrfest #παραμυθένιοςκήπος2019

 
Παραμυθένιος Κήπος - Λογότυπο.png