Μια πρώτη ματιά στα Artwork των νέων κομικ του The Sandman Universe

Φέτος τον Αύγουστο, 30 χρόνια μετά την πρώτη έκδοση του κομικ The Sandman του Neil Gaiman, η DC Comics παρουσιάζει όχι μία αλλά τέσσερις σειρές βασισμένες στο σύμπαν The Dreaming. Η νέα αυτή εποχή του The Sandman Universe, θα ξεκινήσει με μια μοναδική ιστορία, η οποία –συντεθειμένη υπό την επίβλεψη του ίδιου του Gaiman– θα φέρει τους αναγνώστες στο παρόν της πλοκής αλλά και θα τους χαρίσει μια πρώτη εικόνα για το τι πρόκειται να ακολουθήσει. Ήδη η περίληψη του μέλλοντος της σειράς έχει εξάψει την περιέργεια στους λάτρεις της: τι θα συμβεί στο Dreaming τώρα που ο Dream αγνοείται, αφήνοντας το χάος να κυριαρχήσει.

Η πρώτη σειρά κομικ, η οποία θα αποκαλείται House of Wispers, θα εξερευνήσει πως η voodoo-θεότητα Erzulie κατέληξε στο The Dreaming (Nalo Hopkinson). Η δεύτερη, με τίτλο Books of Magic, θα αποτελέσει συνέχεια της ομότιτλης mini-series του Gaiman και θα εξερευνήσει τη μαγική εκπαίδευση του Timothy Hunter, καθώς βρίσκεται αντιμέτωπος με μια δύσκολη απόφαση  σχετικά με το πεπρωμένο του (Kat Howard). Η τρίτη σειρά, με τίτλο The Dreaming, θα ακολουθήσει την πορεία δευτερευόντων χαρακτήρων της αυθεντικής σειράς όπως ο Βιβλιοθηκάριος Lucien και o Matthew το Κοράκι (Si Spurrier). Τέλος, η τέταρτη σειρά με τίτλο Lucifer θα επικεντρωθεί στον Διάβολο του τίτλου ο οποίος, τυφλός και άπορος, ζει σε ένα οικοτροφείο σε μια ήσυχη πόλη, απ’ την οποία κανείς δε μπορεί να δραπετεύσει.

Με τα εξώφυλλα των τεσσάρων σειρών του The Sandman Universe να έχουν ήδη αποκαλυφθεί από το Entertainment Weekly, η DC και η Vertigo χάρισαν αυτή την εβδομάδα στο κοινό μια αποκλειστική ματιά στα εκθαμβωτικά artwork που θα βρίσκονται εντός των πολυαναμενόμενων τευχών.

Art by Jana Heidersdorf

Art by Jana Heidersdorf

Art by Tiffany Turrill

Art by Tiffany Turrill

Art by Reiko Murakami

Art by Reiko Murakami

Art by Rovina Cai

Art by Rovina Cai

Μετάφραση: Γιώργος Αγγελίδης