ΑthensCon: To μεγαλύτερο συνέδριο κόμικ και ποπ κουλτούρας της χώρας μας επιστρέφει!

Θα πραγματοποιηθεί 2-3 Δεκεμβρίου στο Κλειστό Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do)

 

18619930_1373320182761172_6432702108160280957_n.jpg

To μεγαλύτερο συνέδριο κόμικ και ποπ κουλτούρας της χώρας μας επιστρέφει για τρίτη χρονιά with a Vengeance!

Φέτος το AthensCon θα φιλοξενήσει τους international καλεσμένους:
Steve Cardenas (ηθοποιός - Mighty Morphin Power Rangers)
John Howe (Fantasy Illustrator - Lord of the Rings) 
Matt Hawkins (Comic Writer - Image Comics)
Aoki & Narga (International Cosplayers)
Drazen Kovacevic (Comic Artist - Valkyrie)
Ian Whyte (Actor – Game of Thrones, Aliens Vs Predator, Clash of the Titans, Prometheus κ.α.)
Ian Churchill (Comic Artist – Marvel, DC, Image)
Claudio Sciarrone (Comic Artist – Disney)

και φυσικά θα μπορείτε να απολαύσετε πάνω από 100 εκθέτες, 63 έλληνες καλλιτέχνες και πολλές δραστηριότητς όπως Star Wars: Last Jedi VR and Augmented Reality, Sony Playstation VR, The Great Escape Room, Alice In Wonderland Tea Party photo booth, Thor Ragnarok photo booth, The Flintstones movie car και πολλά ακόμα.

Live sessions διάφορων επιτραπέζιων παιχνιδιών, Fighting Arena για να βγάλετε τον μαχητή από μέσα σας και φυσικά Video games από τους διάφορους συνεργάτες μας.
Μην ξεχάσετε τους 100ντάδες Cosplayers που θα γνωρίσετε και θα φωτογραφηθείτε μαζί τους.

 


Μην ξεχάσετε το After Party το Σάββατο 2 Δεκέμβρη στις 21:00 με καλεσμένους τους SexPyr "The Human Man" Aristotelis Rigas Alexandros Titkov Apollon Garpozis iPsycho

Για περισσότερες μπορείτε να επισκεφτείτε το www.athenscon.gr
Εισιτήρια στο Viva.gr (One Day Pass 7€, Weekend Pass 10€)

Βρείτε το event εδώ

21551952_355086758260512_4995272585997437044_o.jpg

Το Will o' Wisps έχει τη χαρά και την τιμή να ανακοινώσει ότι ο αγαπημένος εικονογράφος του φανταστικού John Howe, θα παρευρεθεί ως καλεσμένος του Will o' Wisps και του AthensCon στο δημοφιλές pop culture festival!

O John Howe ίσως ο γνωστότερος εικονογράφος φαντασίας χάρη στην δουλειά του στις ταινίες Lord of the Rings, έρχεται με τη χορηγία του Will o' Wisps στο μεγαλύτερο pop culture festival της χώρας, AthensCon.


Ο John Howe (21 Αυγούστου, 1957) είναι Καναδός εικονογράφος, που ζει στο Νεσατέλ της Ελβετίας. Σπούδασε σε ένα κολλέγιο στο Στρασβούργο (Γαλλία), κι έπειτα στη σχολή École des arts décoratifs της ίδιας πόλης. Είναι ευρύτερα γνωστός για το έργο του που βασίστηκε στον κόσμο του J. R. R. Tolkien. Ο Howe και ο Alan Lee διετέλεσαν επικεφαλής conceptual designers για την κινηματογραφική τριλογία του Peter Jackson, «The Lord of the Rings», O Howe έκανε επίσης την εικονογράφηση του επιτραπέζιου παιχνιδιού Lord of the Rings που δημιουργήθηκε από τον Reiner Knizia και ανέλαβε την εκ νέου εικονογράφηση των χαρτών για τα βιβλία «The Lord of the Rings», «The Hobbit», και «The Silmarillion» την περίοδο 1996–2003. Η δουλειά του όμως δεν περιορίζεται σ’ αυτό, και συμπεριλαμβάνει εικόνες και μύθους όπως ο Αγγλοσαξονικός θρύλος του Beowulf. Έχει εικονογραφήσει πολλά ακόμη βιβλία, πολλά από τα οποία ανήκουν στο είδος του φανταστικού (Robin Hobb, C. S. Lewis, George R. R. Martin's novels). Είναι μέλος της ιστορικής λέσχης Company of Saynt George, και έχει εξειδικευμένες γνώσεις πάνω σε αρχαίους και μεσαιωνικούς αμυντικούς και πολεμικούς εξοπλισμούς. Ο Howe έχει επίσης γράψει και εικονογραφήσει παιδικά βιβλία.

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε τη συνέντευξη του John Howe εδώ που παραχώρησε πριν λίγο καιρό στο Will o' Wisps.gr.

Επίσης θα βρείτε στο booth του Will o' Wisps το βιβλίο της συγγραφικής μας ομάδας 'Ιστορίες της Γιαγιάς Ιτιάς'

 

Ο Δεκέμβρης θα ξεκινήσει φανταστικά!