"Δράκων", του Χρήστου Α. Κασκαβέλη

dragon book greek.JPG

ΔΡΑΚΩΝ: ΒΙΒΛΙΟ Ι ΓΕΝΝΗΣΗ

Σε μια μυθική εποχή τυλιγμένη στη δεισιδαιμονία, πνιγμένη στη λάσπη… ένα παραμύθι ξεχύνεται σαν τις βαρβαρικές ορδές του Σατανά από την Ανατολή… Στο Καστρομοναστήρι στη μέση του πελάγους ξεμπαρκάρει ο Ντα-Ρεν. Πολεμιστής τρομερός, γεννημένος πέρα από τα σύνορα της Ανατολικής Αυτοκρατορίας, Αρχηγός μιας φυλής με μόνο λάβαρο την εκδίκηση και την πείνα. Μιας φυλής επιδρομέων όπου οι άντρες ονειρεύονται μόνο την Ιστορία που θα πάρουν μαζί τους στ’ αστέρια και γονατίζουν μόνο μπρος στις μάγισσες.

Ποιος είναι αυτός ο άντρας που ζητά γονατιστός να εξαργυρώσει τις ζωές της γυναίκας του και της κόρης του; Με μόνη προσφορά ένα πιθάρι; Για χρόνια οι καλόγεροι θα καταγράφουν τα λόγια του, εκεί στο Αγιονήσι. Η ιστορία της εφηβείας του καφετιά, της φυλής του μαύρη, της εκστρατείας του κατακόκκινη και της μεταμόρφωσής του γαλάζια.

 

Μπορείτε να αγοράσετε το βιβλίο εδώ 

Επίσης κυκλοφορεί και το δεύτερο μέρος της σειράς  ΔΡΑΚΩΝ: ΒΙΒΛΙΟ ΙΙ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ

 

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα Χρήστο Α. Κασκαβέλη

Τι έχεις κάνει;

Αρκετά. Τέσσερα πτυχία, το ένα PhD. Τέσσερις εταιρείες τεχνολογίας, η μία έφτασε στην κορυφή του κόσμου κάποτε και αγνάντεψε τον Ειρηνικό ωκεανό. Στις τέσσερις άκρες της γης. Τέσσερα παιδιά (μία σύζυγο). Τέσσερα βιβλία (στο μέλλον, θα μου πάρουν κάποια χρόνια).

Γιατί γράφεις;

M’ αρέσει το βιβλίο. Όχι μόνο δεν πεθαίνει, αλλά, αντίθετα, θα είναι το μόνο που θα μείνει ζωντανό στο τέλος, σαν όνειρο γαλάζιο, παιδικό, όταν η στάχτη θα χορεύει για τα αστέρια.

Τι γράφεις;

Γράφω ό,τι μπορώ να χαράξω με καυτή λεπίδα από το μυαλό μέχρι την καρδιά του αναγνώστη. Τίποτα λιγότερο.

http://drakonbook.gr/