«Ο Παραμυθένιος Κήπος» 2019: Διαγωνισμός: Best Digital & Concept Artwork σε συνεργασία με το περιοδικό Fantasy Report

Artwork by Nick Deligaris

Artwork by Nick Deligaris

Δήλωσε συμμετοχή στον διαγωνισμό best digital & concept artwork του περιοδικού Fantasy Report.

Το περιοδικό Fantasy Report με αφορμή την νέα του έκδοση διοργανώνει τον πρώτο του διαγωνισμό για το 2019 με θέμα: Fairytale Touched Worlds.

Τα έργα όσων συμμετάσχουν στον διαγωνισμό θα αξιολογηθούν από τους creative directors του περιοδικού οι οποίοι θα ξεχωρίσουν τα δύο καλύτερα. Το artwork που θα επιλεγεί πρώτο θα συμπεριληφθεί μαζί με συνέντευξη του καλλιτέχνη στο 5ο τεύχος του περιοδικού ενώ στον καλλιτέχνη του δεύτερου artwork θα απονεμηθεί έπαινος.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν την 1η Ιουνίου στα πλαίσια του φεστιβάλ «Ο Παραμυθένιος Κήπος» που θα ανοίξει τις πύλες του ξανά στο δεύτερο Will o’ Wisps festival 2019 στον κήπο με τις μουριές του Πύργου Βασιλίσσης στο Ίλιον.

Εάν δεχτείς την πρόκληση τότε θα πρέπει να μας στείλεις ένα artwork στο email: fantasyreportnews@gmail.com, έως τις 17 Μαΐου με την ένδειξη στο θέμα του email: Για τον διαγωνισμό (+ το ονοματεπώνυμο σου). Τα artworks θα πρέπει να είναι σε υψηλή ανάλυση 300dpi, CMYK. Στο email που θα μας στείλεις θα πρέπει να αναφέρεις τον τίτλο του artwork το όνομα, το επώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας και ένα σύντομο βιογραφικό σου.

Η απονομή θα πραγματοποιήθεί στο φεστιβάλ «Ο Παραμυθένιος Κήπος» το Σάββατο 1 Ιουνίου 2019. Περισσότερες πληροφορίες για τις ώρες διεξαγωγής της απονομής θα ανακοινωθούν ένα μήνα πριν το φεστιβάλ από τη σελίδα του Will o’ Wisps.

Πληροφορίες στην ιστοσελίδα: fantasyreport.gr και στο τηλέφωνο των εκδόσεων Etra: 210.9811753.

www.fantasyreport.gr

 
Παραμυθένιος Κήπος - Λογότυπο.png