Αποκάλυψη εξωφύλλου "Angel Eyes Βιβλίο II: Το μονοπάτι"

Το δεύτερο μέρος του εικονογραφημένου μυθιστορήματος φαντασίας “Angel Eyes”, που αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα μέσα στο φετινό καλοκαίρι, μας αποκαλύπτει το εξώφυλλό του! Τη σειρά μυθιστορημάτων δημιουργεί η συγγραφέας-εικονογράφος Λίλα Κίσσα-Φραγκομίχαλου, έχοντας εμπνευστεί από το 2011 έναν ολόκληρο ονειρόκοσμο με την ονομασία “Angel Eyes”. Τον Ιούνιο του 2016 εκδόθηκε το "Angel Eyes Βιβλίο I: Φύλακες" και μάλιστα χαρακτηρίστηκε best seller πριν καν συμπληρώσει ένα χρόνο κυκλοφορίας, μιας και αγαπήθηκε δυνατά από χιλιάδες αναγνώστριες και αναγνώστες που ανυπομονούν για τη συνέχεια. Το ίδιο κι εμείς!

Περισσότερες πληροφορίες για το βιβλίο θα βρείτε εδώ: www.angeleyes.gr

 

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα

Η δημιουργός της “Angel Eyes Fantasy Art” Λίλα  Κίσσα- Φραγκομίχαλου γεννήθηκε το 1976 στην Αθήνα, όπου  μεγάλωσε και σπούδασε. Αποφοίτησε το 1994 από την Ελληνογαλλική Σχολή Μοναχών Ουρσουλινών. Η έφεσή της προς τις ξένες γλώσσες την οδήγησε πολύ σύντομα στην τελειοποίηση των Αγγλικών και των Γαλλικών. Γνωρίζει  Ισπανικά και μαθαίνει  μόνη της Ιαπωνικά. Το 1997 παράλληλα με τις σπουδές της εργάστηκε ως assistant animator στην μοναδική τότε εταιρία παραγωγής κινουμένων σχεδίων στην Ελλάδα, ARTOON. Το 2002 ολοκλήρωσε τις πανεπιστημιακές σπουδές της στην Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών στο αντικείμενο της Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας και εργάστηκε στον τομέα αυτόν προγυμνάζοντας παιδιά και εφήβους επί πολλά έτη. Το 2006 εγκατέλειψε την πρωτεύουσα , αναζητώντας μια καλύτερη ζωή τόσο για την οικογένειά της όσο και για την ίδια, και μετακόμισε στην ιδιαίτερη πατρίδα του συζύγου της, τη Χίο, όπου κατοικεί έως σήμερα. Διαθέτοντας έμφυτη και έντονη δημιουργική φαντασία, εκφραζόταν από παιδί μέσω της ζωγραφικής και του γραφικού σχεδίου (κυρίως ιαπωνικού manga), ενώ ταυτόχρονα πειραματιζόταν επιτυχώς και με τον γραπτό λόγο. Ανήσυχο πνεύμα μέχρι τώρα, αρέσκεται στο να μελετά ενδελεχώς αντικείμενα όπως η Ιστορία της Τέχνης ,η Λαογραφία και ο Πολιτισμός, ο Εσωτερισμός, η Μαγεία, τα οποία και αντανακλώνται έντονα τόσο μέσω του χρωστήρα όσο και μέσω της πένας της. Από το 2011 έχει ξεκινήσει τη συγγραφή, την οποία μαζί με τη ζωγραφική  αισθάνεται ως τα ικανοποιητικότερα μέσα έκφρασης της φαντασίας. Η “Angel Eyes” είναι ένας κόσμος φαντασίας που γεννήθηκε ως ιδέα στο μυαλό της δημιουργού τη χρονιά εκείνη και συνδυάζει πρωτότυπη εικόνα και πρωτότυπο κείμενο σε άμεση συνάφεια και αλληλεπίδραση μεταξύ τους. Το Φεβρουάριο του 2015 πραγματοποίησε στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο Χίου την πρώτη της ατομική Έκθεση Εικονογράφησης με τίτλο “Angel Eyes on canvas” με 67 έργα. Έχει ήδη ολοκληρώσει τα τέσσερα απ’ τα πέντε βιβλία της σειράς εικονογραφημένου μυθιστορήματος φαντασίας “Angel Eyes”: ‘Φύλακες’, ‘Το Μονοπάτι’, ‘Προορισμός’  και ‘Αργυρή Ιέρεια’, ενώ τώρα συγγράφει το πέμπτο και τελευταίο βιβλίο ‘Πέρα απ’ τ΄ Άστρα’ που ολοκληρώνει την επική σειρά. Το πρώτο από αυτά με τίτλο “Angel Eyes Βιβλίο I: Φύλακες” που πρόσφατα έγινε και best seller, κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2016 από τις εκδόσεις «Ο Τύπος- Ζήσιμος» και ήδη έχει αγαπηθεί από εκατοντάδες αναγνώστες.

Βιβλία και εικόνες συναποτελούν τον ονειρόκοσμο “Angel Eyes” που εκείνη έχει συλλάβει. Σκοπός της ζωής της : να κάνει τους συνανθρώπους της να ονειρεύονται περισσότερο.