Η κινηματογραφική μεταφορά της σειράς βιβλίων Artemis Fowl από τη Disney βρίσκεται προ των πυλών!

41zm7dJODSL._SX327_BO1,204,203,200_.jpg

Η κινηματογραφική μεταφορά της αγαπημένης σειράς βιβλίων Artemis Fowl του Ιρλανδού συγγραφέα Eoin Colfer από τη Disney βρίσκεται προ των πυλών, έχοντας λάβει πλέον επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας (9 Αυγούστου 2019), με τον Keneth Branagh να έχει αναλάβει τα ηνία της σκηνοθεσίας. Ως φαίνεται, όμως, οι λάτρεις της μικρής εγκληματικής ιδιοφυΐας έχουν ακόμη έναν (ή μάλλον δύο) λόγους να αδημονούν για το άμεσο μέλλον.

Σε ανακοίνωση της η Disney, αποκάλυψε πως έχει αποκτήσει τα δικαιώματα για την κυκλοφορία δύο νέων βιβλίων του Eoin Colfer, τα οποία διαδραματίζονται στον ίδιο κόσμο με την επιτυχημένη σειρά Artemis Fowl, έναν κόσμο γεμάτο μαγεία, ξωτικά και gadgets τελευταίας τεχνολογίας. Τα δυο βιβλία αυτά θα επικεντρωθούν στα δυο νεαρότερα αδέρφια του Artemis, τους διδύμους Myles και Beckett, ενώ το πρώτο από αυτά με τίτλο The Fowl Twins, αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο το 2020.

Παράλληλα, η Disney-Hyperion θα επανακυκλοφορήσει την αυθεντική οκταλογία του Artemis Fowl, με νέα εξώφυλλα, ξεκινώντας από τον ερχόμενο Οκτώβριο.

 

 

 

Μετάφραση: Γιώργος Αγγελίδης

Πηγή