Ανακοινώθηκε η μεταφορά της σειράς βιβλίων του Glen Cook, "The Black Company", στη μικρή οθόνη.

glen cook.JPG

Ανακοινώθηκε η μεταφορά της σειράς βιβλίων του Glen Cook, The Black Company, στη μικρή οθόνη, με πρωταγωνίστρια την Eliza Dushku.

Η σειρά βιβλίων του Glen Cook, The Black Company, πιθανότατα θα είναι η επόμενη τηλεοπτική διασκευή φανταστικού που θα καταφέρει να κάνει τη διαφορά στις οθόνες. Το Deadline αναφέρει ότι η παραγωγή της μεταφοράς έχει ξεκινήσει με την IM Global Television, σε συνεργασία με την εταιρεία Boston Diva Productions της Eliza Dushku –η οποία θα πρωταγωνιστεί επίσης στη σειρά- και την Phantom Four του David Goyer. Η Dushku είναι γνωστή για τη δουλειά της στις σειρές ‘Buffy the Vampire Slayer’ και ‘Dollhouse’ και θα πρωταγωνιστεί στον ρόλο της Lady, μιας σκοτεινής μαγεύτρας που προσλαμβάνει τη μισθοφορική Black Company.

Η σειρά βιβλίων Black Company ξεκινάει με την ομάδα να παρουσιάζεται ως μια σκληρή, κυνική πολεμική μονάδα που πουλάνε τις ικανότητες τους σε αυτόν που θα δώσει τα περισσότερα. Παρόλα αυτά, όταν μαθαίνουν ότι μια αρχαία προφητεία ίσως εκπληρωθεί, πρέπει να επαναξιολογήσουν τις επιλογές τους, και ακόμη περισσότερο, να αποφασίσουν αν θα πρέπει να επανατοποθετήσουν την αφοσίωση τους. Η Lady, που κυβερνά τη Βόρεια Αυτοκρατορία, προσλαμβάνει την Black Company για λογαριασμό της.

Ο Goyer θα είναι executive producer της σειράς, μαζί με την Dushku, τον Nate Dushku, και την Ami Lourie της Boston Diva. Η Dushku μίλησε για την σκοπό της σειράς, λέγοντας “Η σειρά The Black Company θίγει πολλά ζητήματα, κυρίως όμως προβάλλει τις αμφίσημες επιλογές που καλείται κάποιος να πάρει σε κάθε στροφή της ζωής”.

Η εταιρεία παραγωγής της Dushku αγόρασε τα δικαιώματα της δεκάτομης σειράς βιβλίων επικής φαντασίας, καθώς και ενός ακόμη αναμενόμενου τίτλου, του Port of Shadows, που υπολογίζεται πως θα εκδοθεί μέσα στο 2018 από τις εκδόσεις Tor Books, που καταγράφει τα γεγονότα γύρω από τον Croker και την ομάδα του, αμέσως μετά τα τρία πρώτα βιβλία της σειράς Black Company.

 

Πηγή: http://www.tor.com/2017/04/24/glen-cooks-the-black-company-series-coming-to-television-to-star-eliza-dushku/