Η δεύτερη εποχή του God of War έφτασε!

god_of_war_ps4_1514806318513.jpg

 

Η σειρά video-games God of War είχε μέχρι στιγμής παραμείνει πιστή στα πρότυπα που έθεσε με την κυκλοφορία του αρχικού παιχνιδιού της σειράς το 2005. Πλέον, δέκα χρόνια και αρκετά παιχνίδια αργότερα, η Sony αποφάσισε να ανανεώσει το franchise, υιοθετώντας στοιχεία RPG και εγκαινιάζοντας μία νέα –δεύτερη- εποχή, όπου πλέον επίκεντρο θα αποτελεί η  Σκανδιναβική και όχι η Ελληνική μυθολογία.

Το νέο παιχνίδι της σειράς, με τίτλο ίδιο με αυτόν του αυθεντικού παιχνιδιού –God of War–  πρόκειται να κυκλοφορήσει την ερχόμενη Παρασκευή,  20 Απριλίου, για το PlayStation 4, και υπόσχεται στους λάτρεις του franchise μια ανεπανάληπτη εμπειρία.

Ο πρωταγωνιστής Kratos, γεννημένος Σπαρτιάτης και χρισμένος ο Θεός του Πολέμου του τίτλου,  παρουσιάζεται πλέον ως ένας στοργικός πατέρας, ο οποίος καταπνίγει σε ένα βαθμό τα βίαια ένστικτά του για να προστατέψει και να καθοδηγήσει το γιό του Atreus. Κι όλα αυτά εν μέσω της κεντρικής αποστολής του παιχνιδιού: την εκπλήρωση της ευχής της νεκρής μητέρας του Atreus, να σκορπιστούν οι στάχτες της από την ψηλότερη βουνοκορφή. Τα πράγματα, φυσικά, δεν είναι τόσο εύκολα όσο ακούγονται, και το δρόμο του πατέρα και του γιού φράσσουν όχι μόνο άγρια θεριά και φρικιαστικά δαιμόνια, αλλά και οι ίδιοι οι Θεοί του Σκανδιναβικού Πανθέου .

Πηγή

Mετάφραση: Γιώργος Αγγελίδης