«Ο Παραμυθένιος Κήπος» 2019: Αφήγηση από την Δροσούλα Κάρτα και τον Διαμαντή Γαβριηλίδη

 
Παραμυθένιος Κήπος - Λογότυπο.png
 
51274372_621880348246287_7280924612827807744_n.jpg

Ευχαριστούμε θερμά την Δροσούλα Κάρτα και τον Διαμαντή Γαβριηλίδη που από το βήμα της μαγικής σκηνής του φεστιβάλ θα αφηγηθούν ιστορίες για μικρούς και μεγάλους.

********


Ελάτε να ανοίξουμε μαζί το κουτί των παραμυθιών για να ανακαλύψουμε ιστορίες που θα ακουστούν...μουσικά. Μια αφήγηση όπου τα παραμύθια μπλέκονται με τραγούδια και δημιουργούν ένα παραμυθένιο musical. Στην αφήγηση ο Διαμαντής Γαβριηλίδης, στο αρμόνιο η Δροσούλα Κάρτα.  Σας περιμένουμε να παραμυθο-μουισικό-ταξιδέψετε μαζί μας στο φεστιβάλ του Will o’ Wisps, «Ο Παραμυθένιος Κήπος».

Τα παραμύθια που θα παρουσιαστούν είναι:

Η Γριά και το Γουρουνάκι

Ο Παπουτσής και τα Ξωτικά

Η Μαρουλίτα-Ραπουνζελ

50916976_1762939600472275_3261373215670272000_n.jpg

Διαμαντής Γαβριηλίδης:

Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Αίγιο. Είναι απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Πατρών. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια θεατρικού παιχνιδιού, κουκλοθεάτρου, αυτοσχεδιασμού, ραδιοφωνικής παραγωγής και Playback Theatre. Τη διετία 2013-2015 παρακολούθησε μαθήματα αφηγηματικής τέχνης στη Σχολή Αφηγηματικής Τέχνης του Κέντρου Μελέτης και Διάδοσης Μύθων και Παραμυθιών. Έχει συμμετάσχει σε παραστάσεις αφήγησης στα πλαίσια των σπουδών του αλλά κι ανεξάρτητα από αυτές.

Κάρτα Δροσούλα:

Γεννήθηκε στην Έδεσσα και ζει στην Αθήνα. Είναι απόφοιτη του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλονίκης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα μουσικής στο δημοτικό ωδείο Εδέσσης και έχει συμμετάσχει σε τοπικές συναυλίες-μουσικά σύνολα. Την άνοιξη του 2018, σε πλαίσια πρακτικής άσκησης είχε αναλάβει τη διδασκαλία μουσικής σε τάξεις του δημοτικού σχολείου Βουπερταλ, Γερμανίας.Έχει συμμετάσχει σε εθελοντικό πρόγραμμα στη Ρουμανία [ Σεπτέμβρης 2017- Φεβρουάριος 2018] με στόχο την δημιουργική απασχόληση παιδιών μέσα από τις τέχνες. Την περίοδο αυτή πραγματοποιεί σπουδές στον τομέα τέχνης της εικονογράφησης-σκίτσου και γραφικών στο ΔΙΕΚ Αμαρουσίου.

********

Ο «Παραμυθένιος Κήπος» ανοίγει τις πύλες του ξανά… στο δεύτερο Will o’ Wisps Festival 2019!

Ο μαγικός κήπος με τις μουριές του Πύργου Βασιλίσσης στο Ίλιον μας υποδέχτηκε πέρσι για πρώτη φορά. Φέτος, Σάββατο 1 & Κυριακή 2 Ιουνίου 2019, ετοιμαστείτε να ξεστρατίσετε ξανά στον «Παραμυθένιο Κήπο» μας και να ανακαλύψετε τις νέες εκπλήξεις που επιφυλάσσει το -διήμερο, πλέον- δεύτερο φεστιβάλ του ελληνικού portal για το φανταστικό, Will o' Wisps!
Χάρη στη στήριξη και την αγάπη σας, το δικό μας παραμύθι έχει συνέχεια, και σας προσκαλούμε περάσουμε μαζί ένα Σαββατοκύριακο με σκηνικές εκδηλώσεις, συναυλίες, ευφάνταστες δημιουργικές δραστηριότητες για παιδιά, quests στον κήπο και άλλα παιχνίδια, απολαμβάνοντας μια εξόρμηση εμπνευσμένη από την αγάπη των συντελεστών για το φανταστικό, μόλις λίγο πιο έξω από την καρδιά της Αθήνας.

Το φεστιβάλ θα στηρίξει με μέρος των εσόδων του τον Εθελοντικό Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και παιδιού «Κιβωτός του Κόσμου». Κιβωτός του Κόσμου

Μείνετε συντονισμένοι για όλες τις πληροφορίες σχετικά με το φεστιβάλ στη σελίδα μας:https://www.willowisps.gr/main?category=FESTIVAL

Βρείτε το event στο Fb

Save the hashtags:

#followthewisp #willowispsgr #willowispsgrfest #παραμυθένιοςκήπος2019

 
Παραμυθένιος Κήπος - Λογότυπο.png