Posts in FESTIVAL
«Ο Παραμυθένιος Κήπος» 2019: Χορηγός: The Craft of Raven

Eυχαριστούμε τη Ζωή Louper Ευσταθίου, που με τις μοναδικές χειροτεχνίες του The Craft of Raven θα δώσει στον κήπο του φεστιβάλ παραμυθένιες, φανταστικές πινελιές.

Read More
«Ο Παραμυθένιος Κήπος» 2019: Pegasus Athens Ηistorical Fencing Club

Η ομάδα Pegasus Athens Historical Fencing Club σε συνεργασία με τους Argentum Aguila θα σας παρουσιάσουν τις πολεμικές τέχνες μιας άλλης εποχής.

Read More
«Ο Παραμυθένιος Κήπος» 2019: Tales of Ànnor (Medieval Fantasy LARP)

Το Tales of Ànnor θα παρευρεθεί στον Παραμυθένιο Κήπο - Will o’ Wisps Festival 2019 με παραδοσιακά παιδικά παιχνίδια ενσωματωμένα σε ένα μυθικό πλαίσιο όπου τα παιδιά θα κληθούν να βοηθήσουν έναν από τους ήρωες του Tales of Ànnor.

Read More
«Ο Παραμυθένιος Κήπος» 2019: Χορηγός: Eκδόσεις Οξύ - Brainfood Publishing

Οι εκδόσεις Οξύ, μέρος της Brainfood Publishing, εστιάζουν τόσο στη λογοτεχνία με την κλασική έννοια του όρου, όσο και στη σύγχρονη pop κουλτούρα με την έκδοση comics, graphic novels, τίτλους dystopian, horror και fantasy.

Read More
«Ο Παραμυθένιος Κήπος» 2019: Χορηγός: Mini Cross Stitch by Vera

Το Mini Cross Stitch by Vera ασχολείται με την δημιουργία χειροποίητων κοσμημάτων και διακοσμητικών, τα οποία είναι κεντημένα με την τεχνική της σταυροβελονιάς.

Read More
«Ο Παραμυθένιος Κήπος» 2019: Led Veil-Poi show από την καλλιτεχνική ομάδα Vproject

Με κουστούμια βγαλμένα από παραμύθι οι Vproject θα παρουσιάσουν ένα μαγευτικό χορευτικό show με led πέπλα αναδεικνύοντας τις χορευτικές και ζογκλερικές τους ικανότητες.

Read More
«Ο Παραμυθένιος Κήπος» 2019: Σάσα Βούλγαρη

Ευχαριστούμε θερμά την αφηγήτρια Σάσα Βούλγαρη, που θα μας ταξιδέψει με τη μαγική φωνή της και θα μας κάνει να νιώσουμε τη διαχρονική μαγεία της προφορικής αφήγησης.

Read More
«Ο Παραμυθένιος Κήπος» 2019: Σοφία Λαμπροπούλου

Ευχαριστούμε θερμά την καταξιωμένη σολίστ στο κανονάκι Σοφία Λαμπροπούλου που θα τιμήσει τη μαγική σκηνή του φεστιβάλ μας με την παρουσία της και την ξεχωριστή μουσική της. Η Σοφία Λαμπροπούλου θα μας ταξιδέψει με τη μουσική της σε τόπους μακρινούς, εκεί που ο χρόνος πάγωσε σε μια εποχή παραμυθένια.

Read More
«Ο Παραμυθένιος Κήπος» 2019: Janet Forbes και Iason Marmaras, 'Μυστήριο και Μαγεία - ένα μεσαιωνικό ταξίδι φαντασίας'

Ο Iason και η Janet θα συστήσουν στο κοινό τις ιδέες πίσω από τη μουσική σε αυτό το μαγικό ταξίδι στο παρελθόν.

Read More
«Ο Παραμυθένιος Κήπος» 2019: Mεγάλος Χορηγός: World Anvil

Το World Anvil είναι ένα λογισμικό βασιζόμενο σε φυλλομετρητή, το οποίο σας βοηθά να δημιουργήσετε φανταστικούς κόσμους, είτε πρόκειται για τα μυθιστορήματα και τις ιστορίες σας.

Read More
«Ο Παραμυθένιος Κήπος» 2019: EFFE Label

Το αγαπημένο μας Will o' Wisps Festival «Ο Παραμυθένιος Κήπος» 2019 επιλέχθηκε στα καλύτερα φεστιβάλ της Ευρώπης από την Ευρωπαϊκή Ένωση Φεστιβάλ - European Festivals Association (EFA) και του απονεμήθηκε η τιμητική σφραγίδα ποιότητας της Ευρώπης EFFE Label για τη χρονική περίοδο 2019-2020!

Read More
«Ο Παραμυθένιος Κήπος» 2019: Tyrion | Α cappella storytelling από τον Αρίσταρχο

Μετά το live gig "The Animator Sings" στο πλαίσιο του Be There! Corfu Animation Festival, όπου διασκεύασε και ερμήνευσε τον ποιητικό λόγο του George R. R. Martin σε μουσική Ramin Djawadi στο "The Rains of Castamere", o Αρίσταρχος επανέρχεται για μια ακόμη μουσική παρουσίαση στον «Παραμυθένιο Κήπο» του Will o’ Wisps.

Read More
«Ο Παραμυθένιος Κήπος» 2019: Παιχνίδια Ρόλων και Στρατηγικής από τον Εσπαιρος

O Εσπαιρος θα βρίσκεται φέτος στην δημιουργική γωνιά του Παραμυθένιου Κήπου όπου περιμένει έμπειρους και μη παίχτες κάθε ηλικίας, να εξερευνήσουν τον μαγικό κόσμου των RPG και των επιτραπέζιων.

Read More
«Ο Παραμυθένιος Κήπος» 2019: Πειρατικό Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού

Κάποτε στη χώρα των ξωτικών έπεσε ξόρκι φοβερό: όλοι ξέχασαν που έχουν κρυμμένο τον θησαυρό! Η βασίλισσα των ξωτικών σου αναθέτει αποστολή! Στο πλήρωμα της καπετάνισσας Μόριγκαν να μπεις! Και αν θέλεις τον θησαυρό να βρεις... στον Παραμυθένιο Κήπο να 'ρθεις!

Read More
«Ο Παραμυθένιος Κήπος» 2019: Fantasy Choir

Eυχαριστούμε θερμά την ελληνική χορωδία Fantasy Choir, για την ευγενική τους αποδοχή της πρόσκλησης μας να συμμετέχουν στη μαγική σκηνή, συνοδεύοντας με τις φανταστικές μελωδίες τους το φεστιβάλ.

Read More
«Ο Παραμυθένιος Κήπος» 2019: Κέλτικη/Σκανδιναβική χορωδία Curfá

Ευχαριστούμε θερμά τη χορωδία Curfá, για την ευγενική τους αποδοχή της πρόσκλησης μας να συμμετέχουν στη μαγική σκηνή του Κήπου, συνοδεύοντας με τις φανταστικές μελωδίες τους το φεστιβάλ.

Read More
«Ο Παραμυθένιος Κήπος» 2019: ανάγνωση παραμυθιού από την Άριελ Κωνσταντινίδη

Ευχαριστούμε θερμά την Άριελ Κωνσταντινίδη,  για την αποδοχή της πρόσκλησης μας να συμμετέχει στο φεστιβάλ ενισχύοντας καλλιτεχνικά την εκδήλωση.

Read More
«Ο Παραμυθένιος Κήπος» 2019: Θεατρικοποιημένη ανάγνωση από τον Σύλλογο Φίλων Τόλκιν “The Prancing Pony”

«Το Κόλπο του Μάγου Γκάνταλφ ή πώς οι δύο νάνοι έγιναν δεκατρείς» Θεατρικοποιημένη ανάγνωση ενός ευφυούς και ιδιαίτερα διασκεδαστικού αποσπάσματος από το «Χόμπιτ», που σκοπό έχει την γνωριμία των μικρών μας φίλων με τον υπέροχο κόσμο της Μέσης-γης και το έργο του J.R.R. Tolkien.

Read More
Will o' Wisps The Festival "Ο Παραμυθένιος Κήπος 2019": 1ος Διαγωνισμός Παραμυθένιου Πλάσματος

Οι διοργανωτές του Will o’ Wisps Festival «Ο Παραμυθένιος Κήπος» με χαρά και ενθουσιασμό μεταφέρουν ένα ξεχωριστό κάλεσμα στα παραμυθοπλάσματα εκεί έξω! Σε όλες και όλους όσους, με μεράκι και φαντασία, θέλουν να μεταμορφωθούν και να πάρουν μέρος στον 1ο Διαγωνισμό Παραμυθένιου Πλάσματος!

Read More
«Ο Παραμυθένιος Κήπος» 2019: Αφήγηση παραμυθιού με την Ναυσικά Καψαλά

Ευχαριστούμε θερμά το ‘Μυθολόγιο’ και την αφηγήτρια Ναυσικά Καψαλά για την τιμή της συμμετοχής της στη μαγική σκηνή, με την ξεχωριστή της αφήγηση παραμυθιών!

Read More