«Ο Παραμυθένιος Κήπος» 2019: 1 & 2 Ιουνίου ακολουθούμε τη Wisp παρέα με μαγικά πλάσματα!

Wisp - Εικονογράφηση: Μαριλένα Μέξη

Wisp - Εικονογράφηση: Μαριλένα Μέξη

Ο μαγεμένος κήπος με τις μουριές του Πύργου Βασιλίσσης στο Ίλιον ανοίγει ξανά τις πύλες του, για δύο μέρες φέτος, και οι μυθικοί του κάτοικοι προετοιμάζονται να σας υποδεχτούν!

Τα πλάσματα του βασιλείου των Ξωτικών παρασύρονται, ακολουθούν κι αυτά τη φωτεινή Wisp κι επισκέπτονται τον κόσμο μας με σκοπό να σας χαρίσουν ένα μοναδικό, παραμυθένιο σαββατοκύριακο πλασμένο από όνειρα και μαγεία.

Ετοιμαστείτε να γνωρίσετε τη Chandel, την επιβλητική πριγκίπισσα της μαγικής σκηνής, αλλά και το ξωτικό Silvar και τον γελωτοποιό Lester, οι οποίοι σας υπόσχονται να γελάσετε με την καρδιά σας με τα τερτίπια και τις πλάκες που σας ετοιμάζουν. Στη συνέχεια, υποδεχόμαστε τη Selenia, τον φαύνο του δάσους, που κύριος σκοπός της είναι να συγκεντρώσει όλα τα παραμυθοπλάσματα του κήπου ώστε να υποδεχθούν όλοι μαζί τη βασίλισσα των Ξωτικών, η οποία, με τη μαγική της παρουσία θα επιστεγάσει το κλείσιμο του διημέρου.

Ήρθε η ώρα, λοιπόν, να γνωρίσετε τους εκλεκτούς συνταξιδιώτες μας σε αυτό το διήμερο:

Φωτογραφία: Κωνσταντίνος Λέπουρης, Hair & Make Up: Τόνια Κοφινά, Styling: Ιωάννα Τσαπουκλή

Φωτογραφία: Κωνσταντίνος Λέπουρης, Hair & Make Up: Τόνια Κοφινά, Styling: Ιωάννα Τσαπουκλή

Παρουσιάστρια του Παραμυθένιου Κήπου

Πριγκίπισσα Chandel - Νατάσα Παπαδάκη

Τα βλέμματα και την προσοχή σίγουρα θα τραβήξει η πριγκίπισσα Chandel, για την ημέρα, πριγκίπισσα της σκηνής!

Στον ψηλότερο πυργίσκο του κάστρου των αέναα φλεγόμενων κεριών, ψηλότερα απ’ τα τελευταία σύννεφα του Απρίλη, η πριγκίπισσα Chandel στέκει ακίνητη, μαρμαρωμένη στον θρόνο της, μετρώντας αντίστροφα μέχρι την άφιξη του καλοκαιριού και του φωτός. Κάθε μέρα ένα κερί ανάβει στον θρόνο της, φέρνοντάς την πιο κοντά στην ημέρα που κι ο τελευταίος πάγος θα λιώσει κι εκείνη θα ζωντανέψει ξανά. Την ημέρα που θα σηματοδοτήσει την έξοδο της στον κόσμο. Μια μέρα σαν… παραμύθι.

Η πριγκίπισσα Chandel θα σας υποδεχθεί στο Will o’ Wisps The Festival 2019 «Ο Παραμυθένιος Κήπος» και θα σας κρατήσει συντροφιά συστήνοντας σας όλους τους μαγικούς και μαγεμένους της φίλους, τους οποίους θα απολαύσουμε τις δύο ημέρες του φεστιβάλ!Φωτογραφία: Κωνσταντίνος Λέπουρης

Φωτογραφία: Κωνσταντίνος Λέπουρης

Παρουσιάστρια 1ου Διαγωνισμού Παραμυθένιου Πλάσματος

Selenia ο Φαύνος - Χριστίνα Υφαντή

Λίγο πριν την άφιξη της Βασίλισσας των Ξωτικών στον κήπο, εμφανίζεται η Selenia, ο φαύνος του δάσους.

Οι πρώτες ακτίνες φωτός έχουν ήδη αρχίσει να διαπερνούν το πυκνό φύλλωμα των δέντρων του δάσους του Πορφυρού Ανθού. Τα μαγικά πλάσματα του δάσους αρχίζουν να ξυπνούν, ενώ μια πυγολαμπίδα χορεύει χαρούμενα μεταφέροντας το μήνυμα της βασίλισσας των Ξωτικών.

Η Selenia, ο φαύνος του δάσους, πλησιάζει την πυγολαμπίδα και την ακούει προσεκτικά. Αφού πληροφορείται για την αποστολή, πακετάρει προσεκτικά τον μαγικό καθρέπτη και άλλα μυστηριώδη μαγικά αντικείμενα και ξεκινά το ταξίδι της για το βασίλειο των Ξωτικών. Καλπάζοντας γρήγορα, περνάει μέσα από το απαγορευμένο μονοπάτι του δάσους και κατευθύνεται προς την κοιλάδα της φεγγαρόπετρας. Στέκεται στον ψηλότερο λόφο και αγναντεύοντας, εντοπίζει το Βασίλειο των Ξωτικών. Η αποστολή της είναι μία: να φτάσει εγκαίρως στον παραμυθένιο κήπο και να βρει παραμυθοπλάσματα για χάρη της βασίλισσάς της!

Η Selenia θα βρίσκεται στον Παραμυθένιο Κήπο προκειμένου να υποδεχθεί όλα τα παραμυθοπλάσματα που θα παρελάσουν μπροστά στη Βασίλισσα και την αυλή της.

Δείτε πρισσότερα για τον 1ο Διαγωνισμό Παραμυθένιου Πλάσματος


Φωτογραφία: Αγγελική Διδυμοπούλου

Φωτογραφία: Αγγελική Διδυμοπούλου

Γελωτοποιός

Lester - Αλέξιος Ντεμίρης

Ο επόμενος χαρακτήρας που αναμένεται να μας τιμήσει με την παρουσία του είναι ο Lester, ο γελωτοποιός, ο οποίος κατάγεται από οικογένεια γελωτοποιών πάππου προς πάππου. Μεγαλωμένος στο παλάτι, ο Lester κατάφερε να γίνει ο πιο φωνακλάς και ο πιο ξεκαρδιστικός γελωτοποιός. Απεχθάνεται τα ψέματα, λατρεύει όμως να βλέπει το χαμόγελο και το γέλιο σε όλους. Είναι σκανταλιάρης και πειραχτήρι, όπως φυσικά επιτάσσει η δουλειά του, ενώ τα πειράγματά του έχουν πάντοτε καλό σκοπό. Είναι πιστός στη βασίλισσα, αλλά και είναι ορκισμένος εχθρός των μουτρωμένων παιδιών. Και να ξέρετε, δεν πρόκειται να σταματήσει αν δεν ακουστούν τα γέλια σας μέχρι τον ουρανό…Φωτογραφία: Κωνσταντίνος Λέπουρης

Φωτογραφία: Κωνσταντίνος Λέπουρης

Παρατρεχάμενο Ξωτικό

Silvar - Χρήστος Πιταράκης

O τέταρτος χαρακτήρας του Παραμυθένιου Κήπου είναι ο μικρός Silvar, το ξωτικό που ακολουθεί πιστά τη βασίλισσα των Ξωτικών, η οποία και τον καλοδέχθηκε στην αυλή της. Ο μικρός Silvar αγαπάει πάρα πολύ τα παιδιά και θέλει όσο τίποτε άλλο να βοηθάει τη βασίλισσα σε κάθε της επιθυμία. Είναι ειλικρινής και δεν του αρέσουν τα ψέματα, ενώ αγαπάει τη χαρά και τις πλάκες.


Βρείτε το event εδώ

Save the hashtags:

#followthewisp #willowispsgr #willowispsgrfest #παραμυθένιοςκήπος2019