«Ο Παραμυθένιος Κήπος» 2019: Ωδείο 'Ars Musicalis'

 
Παραμυθένιος Κήπος - Λογότυπο.png
 
53817047_2074101332668049_9017502395952791552_n.jpg

Η παιδική χορωδία του Ars Musicalis σε συνεργασία με την παιδική χορωδία του ωδείου Ηχοροες θα μας ταξιδέψουν με τραγούδια από τον κόσμο των παραμυθιών.

Με την πεποίθηση ότι η μουσική είναι ανάγκη και όχι πολυτέλεια και με το όραμα να μυηθούν τα παιδιά από όσο το δυνατόν νωρίτερα στο μαγικό κόσμο της μουσικής, τον Οκτώβριο του 2000 ιδρύθηκε από την Ευρύκλεια Φιλιππίδη , το ωδείο «Ars Musicalis». Στην προσπάθεια αυτή συμμετείχαν και εξακολουθούν να συμμετέχουν ενεργά έμπειροι και καταξιωμένοι μουσικοί με κοινό τόπο, το μεράκι της διδασκαλίας. Όλα αυτά τα χρόνια, μεταλαμπάδευσαν τις γνώσεις τους σε περισσότερους από χίλιους μαθητές ενώ ένας σημαντικός αριθμός εξ αυτών, σήμερα είναι επαγγελματίες μουσικοί που εργάζονται στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό. Στο ωδείο Ars Musicalis διδάσκονται πιάνο, κλασικό και παραδοσιακό βιολί, βιολοντσέλο, φλάουτο, κλαρινέτο, παραδοσιακά και συμφωνικά κρουστά, κλασικό, παραδοσιακό και σύγχρονο τραγούδι ενώ λειτουργούν τμήματα χορωδίας, μουσικής προπαιδείας και μικρών ορχηστρικών συνόλων. Το ωδείο Ars Musicalis στεγάζεται στον Υμηττό στην οδό Μαινεμένης 8.

email: arsmusicalis@gmail.com

ιστότοπος https://arsmusicalisodeio.com/

Τηλ. 210-7628916

********

Ο «Παραμυθένιος Κήπος» ανοίγει τις πύλες του ξανά… στο δεύτερο Will o’ Wisps Festival 2019!

Ο μαγικός κήπος με τις μουριές του Πύργου Βασιλίσσης στο Ίλιον μας υποδέχτηκε πέρσι για πρώτη φορά. Φέτος, Σάββατο 1 & Κυριακή 2 Ιουνίου 2019, ετοιμαστείτε να ξεστρατίσετε ξανά στον «Παραμυθένιο Κήπο» μας και να ανακαλύψετε τις νέες εκπλήξεις που επιφυλάσσει το -διήμερο, πλέον- δεύτερο φεστιβάλ του ελληνικού portal για το φανταστικό, Will o' Wisps!
Χάρη στη στήριξη και την αγάπη σας, το δικό μας παραμύθι έχει συνέχεια, και σας προσκαλούμε περάσουμε μαζί ένα Σαββατοκύριακο με σκηνικές εκδηλώσεις, συναυλίες, ευφάνταστες δημιουργικές δραστηριότητες για παιδιά, quests στον κήπο και άλλα παιχνίδια, απολαμβάνοντας μια εξόρμηση εμπνευσμένη από την αγάπη των συντελεστών για το φανταστικό, μόλις λίγο πιο έξω από την καρδιά της Αθήνας.

Το φεστιβάλ θα στηρίξει με μέρος των εσόδων του τον Εθελοντικό Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και παιδιού «Κιβωτός του Κόσμου». Κιβωτός του Κόσμου

Μείνετε συντονισμένοι για όλες τις πληροφορίες σχετικά με το φεστιβάλ στη σελίδα μας:https://www.willowisps.gr/main?category=FESTIVAL

Βρείτε το event στο Fb


Save the hashtags:

#followthewisp #willowispsgr #willowispsgrfest #παραμυθένιοςκήπος2019