«Ο Παραμυθένιος Κήπος» 2019: EFFE Label

EFFE_label_2019-2020_35ad01d6de838fb9d34d1e57fcf904be.jpg

Ο «Παραμυθένιος Κήπος» στα καλύτερα φεστιβάλ της Ευρώπης!

Το αγαπημένο μας Will o' Wisps Festival «Ο Παραμυθένιος Κήπος» 2019 επιλέχθηκε στα καλύτερα φεστιβάλ της Ευρώπης από την Ευρωπαϊκή Ένωση Φεστιβάλ - European Festivals Association (EFA) και του απονεμήθηκε η τιμητική σφραγίδα ποιότητας της Ευρώπης EFFE Label για τη χρονική περίοδο 2019-2020!

~ Λίγα λόγια για τη διάκριση EFFE Label ~
Απονέμεται κάθε δύο χρόνια σε αξιόλογα φεστιβάλ τέχνης που καλύπτουν τρία κριτήρια: την καλλιτεχνική δέσμευση και τις καινοτόμες προσεγγίσεις, την εμπλοκή με την τοπική κοινωνία καθώς και την Ευρωπαϊκή και διεθνή οπτική. Η Πιστοποίηση EFFE Label σημαίνει για το κοινό, τα Μέσα και τις Τοπικές Αρχές πως το Πρόγραμμα του διακριθέντος φεστιβάλ και η αποστολή του, ανήκει στην ομάδα των πιο ξεχωριστών και καινοτόμων Φεστιβάλ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και όχι μόνο. Ο θεσμός των EFFE (Europe for Festivals, Festivals for Europe) είναι μια πρωτοβουλία που ξεκίνησε από την Ευρωπαϊκή Ένωση Φεστιβάλ (EFA) και υποστηρίζεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, προσφέροντας χώρο για ανταλλαγές και αλληλεπίδραση μεταξύ των διοργανωτών.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους πίστεψαν και στήριξαν το παραμύθι μας, τους συμμετέχοντες, τους χορηγούς, τους συνεργάτες, και όσους αγαπούν το Will o' Wisps!

Σας περιμένουμε στο 2ο Will o' Wisps Festival «Ο Παραμυθένιος Κήπος», στον κήπο με τις μουριές του Πύργου Βασιλίσσης στο Ίλιον, 1&2 Ιουνίου 2019.

www.festivalfinder.eu