«Ο Παραμυθένιος Κήπος» 2019: Tyrion | Α cappella storytelling από τον Αρίσταρχο

 
Παραμυθένιος Κήπος - Λογότυπο.png
 
TYRION_A_CAPPELLA_STORYTELLING_WILLoWISPS_Poster.jpg

Μετά το live gig "The Animator Sings" στο πλαίσιο του Be There! Corfu Animation Festival, όπου διασκεύασε και ερμήνευσε τον ποιητικό λόγο του George R. R. Martin σε μουσική Ramin Djawadi στο "The Rains of Castamere", o Αρίσταρχος επανέρχεται για μια ακόμη μουσική παρουσίαση στον «Παραμυθένιο Κήπο» του Will o’ Wisps.

Με άξονα τρεις διαφορετικές προσεγγίσεις του εμβληματικού τραγουδιού από το "Game of Thrones", η μυθοπλασία του George R. R. Martin θα συναντήσει την ποίηση του Ευριπίδη, του Καβάφη αλλά και του Αττίκ, για να αφηγηθούν με τρόπο περιεκτικό στιγμές από τη ζωή του Tyrion Lannister.  Ένα ανατρεπτικό a cappella storytelling.

Website: https://www.behance.net/Aristarchos

Fb page: https://www.facebook.com/aristarchos.papadaniel

Instagram: @aristarchos_p

 ********

O Αρίσταρχος Παπαδανιήλ είναι συγγραφέας του βιβλίου «Ελληνική Πολιτική Γελοιογραφία. Η Σοβαρή Πλευρά Μιας "Αστείας" Τέχνης» και δημιουργός της σειράς φυλλοσκοπίων «Σινεμά Τσέπης» (Syllipsis). Συνδημιουργός, μαζί με τη συγγραφέα Σοφία Μαντουβάλου, της πρώτης ελληνικής εκπαιδευτικής σειράς κινουμένων σχεδίων «Ένα Γράμμα Μια Ιστορία» (Εκπαιδευτική Ραδιοτηλεόραση | Υπουργείο Παιδείας, ΕΡΤ1) για την ελληνική αλφάβητο και γλώσσα, που εξελίσσεται σε διαδραστικό περιβάλλον μάθησης (Medea Awards, Highly commended). Στιχουργός των τραγουδιών «Με την Καμπύλη της Γραμμής και την Αιχμή του Λόγου» και «Χρώμα Βάζω Μαρκαδόρου», που μελοποίησε ο συνθέτης Δημήτρης Μαραμής. Το πρώτο έγινε τραγούδι τίτλων της σειράς βιογραφικών ντοκιμαντέρ «Από το Μικρό στο Μεγάλο» (Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος, Βουλή Τηλεόραση) αφιερωμένη στη ζωή και το έργο σπουδαίων Ελλήνων γελοιογράφων. Συνεπιμελητής του βιβλίου «70 Χρόνια Δημιουργίας Ελληνικών Κινουμένων Σχεδίων» (ASIFA Hellas - Greekanimation.com). Συνιδρυτής του βραβευμένου δημιουργικού γραφείου Syllipsis και ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Ένωσης Κινουμένων Σχεδίων ASIFA Hellas. Πιο πρόσφατη δημιουργία του είναι η μελοποίηση και ερμηνεία του ποιήματος «H Πόλις» του Κ. Π. Καβάφη, την οποία παραδίδει ως οπτικοκουστικό επίγραμμα με τίτλο «Κ. Π. ΚΑΒΑΦΗΣ | H ΠΟΛΙΣ (Όπου Το Μάτι Μου Γυρίσω)», τη σκηνοθεσία του οποίου συνυπογράφει με τον κινηματογραφιστή Παναγιώτη Κουντουρά.

AristarchosPapadaniel_GOT.jpg

********

Ο «Παραμυθένιος Κήπος» ανοίγει τις πύλες του ξανά… στο δεύτερο Will o’ Wisps Festival 2019!

Ο μαγικός κήπος με τις μουριές του Πύργου Βασιλίσσης στο Ίλιον μας υποδέχτηκε πέρσι για πρώτη φορά. Φέτος, Σάββατο 1 & Κυριακή 2 Ιουνίου 2019, ετοιμαστείτε να ξεστρατίσετε ξανά στον «Παραμυθένιο Κήπο» μας και να ανακαλύψετε τις νέες εκπλήξεις που επιφυλάσσει το -διήμερο, πλέον- δεύτερο φεστιβάλ του ελληνικού portal για το φανταστικό, Will o' Wisps!
Χάρη στη στήριξη και την αγάπη σας, το δικό μας παραμύθι έχει συνέχεια, και σας προσκαλούμε περάσουμε μαζί ένα Σαββατοκύριακο με σκηνικές εκδηλώσεις, συναυλίες, ευφάνταστες δημιουργικές δραστηριότητες για παιδιά, quests στον κήπο και άλλα παιχνίδια, απολαμβάνοντας μια εξόρμηση εμπνευσμένη από την αγάπη των συντελεστών για το φανταστικό, μόλις λίγο πιο έξω από την καρδιά της Αθήνας.

Το φεστιβάλ θα στηρίξει με μέρος των εσόδων του τον Εθελοντικό Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και παιδιού «Κιβωτός του Κόσμου». Κιβωτός του Κόσμου

Μείνετε συντονισμένοι για όλες τις πληροφορίες σχετικά με το φεστιβάλ στη σελίδα μας:https://www.willowisps.gr/main?category=FESTIVAL

Βρείτε το event στο Fb


Save the hashtags:

#followthewisp #willowispsgr #willowispsgrfest #παραμυθένιοςκήπος2019

 
Παραμυθένιος Κήπος - Λογότυπο.png