«Ο Παραμυθένιος Κήπος» 2019: Mεγάλος Χορηγός: World Anvil

 
Παραμυθένιος Κήπος - Λογότυπο.png
 
HDfqZu-5.jpeg

Το World Anvil είναι ένα λογισμικό βασιζόμενο σε φυλλομετρητή, το οποίο σας βοηθά να δημιουργήσετε φανταστικούς κόσμους, είτε πρόκειται για τα μυθιστορήματα και τις ιστορίες σας, είτε για μια νέα ιδέα βιντεοπαιχνιδιού είτε για ένα επιτραπέζιο παιχνίδι RPG ή για οτιδήποτε άλλο. Είναι ιδανικό για την κατασκευή μεσαιωνικών ή φανταστικών σκηνικών... ή οποιουδήποτε άλλου σκηνικού μπορείτε να φανταστείτε! Η εγγραφή στο World Anvil είναι δωρεάν, και είτε είστε αρχάριος δημιουργός κόσμων είτε θέλετε να μετατρέψετε τη δημιουργικότητά σας σε έναν τρόπο να κερδίσετε χρήματα, είναι το ιδανικό μέρος για να δημιουργήσετε τους κόσμους σας. Εγγραφείτε τώρα στη διεύθυνση: https://www.worldanvil.com.

Το World Anvil είναι υπερήφανος χορηγός του φεστιβάλ «Ο Παραμυθένιος Κήπος» 2019.

*******

Ο «Παραμυθένιος Κήπος» ανοίγει τις πύλες του ξανά… στο δεύτερο Will o’ Wisps Festival 2019!

Ο μαγικός κήπος με τις μουριές του Πύργου Βασιλίσσης στο Ίλιον μας υποδέχτηκε πέρσι για πρώτη φορά. Φέτος, Σάββατο 1 & Κυριακή 2 Ιουνίου 2019, ετοιμαστείτε να ξεστρατίσετε ξανά στον «Παραμυθένιο Κήπο» μας και να ανακαλύψετε τις νέες εκπλήξεις που επιφυλάσσει το -διήμερο, πλέον- δεύτερο φεστιβάλ του ελληνικού portal για το φανταστικό, Will o' Wisps!
Χάρη στη στήριξη και την αγάπη σας, το δικό μας παραμύθι έχει συνέχεια, και σας προσκαλούμε περάσουμε μαζί ένα Σαββατοκύριακο με σκηνικές εκδηλώσεις, συναυλίες, ευφάνταστες δημιουργικές δραστηριότητες για παιδιά, quests στον κήπο και άλλα παιχνίδια, απολαμβάνοντας μια εξόρμηση εμπνευσμένη από την αγάπη των συντελεστών για το φανταστικό, μόλις λίγο πιο έξω από την καρδιά της Αθήνας.

Το φεστιβάλ θα στηρίξει με μέρος των εσόδων του τον Εθελοντικό Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και παιδιού «Κιβωτός του Κόσμου». Κιβωτός του Κόσμου

Μείνετε συντονισμένοι για όλες τις πληροφορίες σχετικά με το φεστιβάλ στη σελίδα μας:https://www.willowisps.gr/main?category=FESTIVAL

Βρείτε το event στο Fb


Save the hashtags:

#followthewisp #willowispsgr #willowispsgrfest #παραμυθένιοςκήπος2019