«Ο Παραμυθένιος Κήπος» 2019: Χορηγός: The Craft of Raven

 
Παραμυθένιος Κήπος - Λογότυπο.png
 
LogoTheCraftOfRavenB&W.jpg

Ευχαριστούμε τη Ζωή Louper Ευσταθίου, που με τις μοναδικές χειροτεχνίες του The Craft of Raven θα ανοίξει τη χρονοπύλη που θα μεταφέρει τον Κήπο σε αλλοτινές, παραμυθένιες εποχές.

*******

Το Κοράκι είναι μια ιδέα. Πετάει στο βουνό των θεών, ακούει το τραγούδι των δρυάδων και έχει την φωλιά του κάπου στη Γη των Μουσών. Εναρμονίζει την καθημερινότητα με την φαντασία συνδυάζοντας το φανταστικό με την πρακτικότητα, ενώ αντλεί έμπνευση από τους θρύλους, τα αρχαία δάση και τα παράξενα πλάσματα που έχουν χαθεί στα βάθη των αιώνων.

Το Κοράκι είναι πολυμήχανο. Έχει ικανότητες αλχημιστή και μπορεί τα πιο απλά υλικά να τα μετουσιώνει σε μοναδικά αντικείμενα. Αγαπά τις οργανικές φόρμες, την φθορά του χρόνου και την μυρωδιά του πολυκαιρισμένου λινού. Βρύα, μυθικά ζώα και βικτωριανές πορσελάνες ξεπηδούν μέσα από ξεθωριασμένες σελίδες παραμυθιών και αποκτούν υπόσταση στο σήμερα ενώ του αρέσει να χρησιμοποιεί τα μαγικά του τεχνάσματα για να δημιουργεί θύλακες ονειρικής ατμόσφαιρας στην ανιαρή πραγματικότητα.

Το Κοράκι θα σας περιμένει στον Παραμυθένιο Κήπο για να φτιάξουμε μαζί το δικό μας παραμύθι.

Το The Craft Of Raven είναι ένα εργαστήριο παλαίωσης αντικειμένων και επίπλων, που με τα κατάλληλα υλικά μπορεί να μεταποιήσει οτιδήποτε ανιαρό σε φανταστικό! Επίσης εμπορεύεται διακοσμητικά και χρηστικά αντικείμενα μέσω διαδικτύου, καθώς και official merch από ταινίες, βιβλία και videogames. Μπορεί να έχουμε εξειδίκευση στο Fantasy, αλλά αγαπάμε εξίσου και τις Medieval, Gothic, Cottage, Victorian, Warehouse, Industrial και Château επιρροές. Xρησιμοποιώ αποκλειστικά χρώματα Annie Sloan Chalk Paints.

Μπορείτε να μας βρείτε και να επικοινωνήσετε μαζί μας στα μέσα κοινωνική δικτύωσης καθώς και στην ιστοσελίδα μας:

www.craftraven.com
https://www.facebook.com/thecraftofraven/
https://www.instagram.com/the_craft_of_raven/

*******

Η Ζωή Louper Ευσταθίου γεννήθηκε στην σκιά του Ολύμπου. Έζησε τα πρώτα χρόνια της ζωής της κάπου στις ΗΠΑ και στην συνέχεια επέστρεψε στην Κατερίνη, αν και λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του πατέρα της ταξίδευε στην Ευρώπη συστηματικά. Η αγάπη για το φανταστικό ξεκινάει από την νηπιακή ηλικία, μέσα από τα παραμύθια, τα κόμιξ και τα videogames. Στην συνέχεια η ενασχόληση με τις τέχνες, κυρίως τη ζωγραφική αλλά και τη μουσική, παγίωσε την αισθητική της σε γοτθικές φόρμες και εκφράσεις του φανταστικού, ενώ παράλληλα ανακαλύπτει τα λογοτεχνικά σύμπαντα των Tolkien, Poe και Lovecraft. Η κλίση προς το Φανταστικό σε συγκερασμό με την αγάπη για την Φύση και τα πλάσματα του δάσους, διαπνέει το σύνολο του έργου της σε όλες του τις εικαστικές εκφάνσεις.

*******

Ο «Παραμυθένιος Κήπος» ανοίγει τις πύλες του ξανά… στο δεύτερο Will o’ Wisps Festival 2019!

Ο μαγικός κήπος με τις μουριές του Πύργου Βασιλίσσης στο Ίλιον μας υποδέχτηκε πέρσι για πρώτη φορά. Φέτος, Σάββατο 1 & Κυριακή 2 Ιουνίου 2019, ετοιμαστείτε να ξεστρατίσετε ξανά στον «Παραμυθένιο Κήπο» μας και να ανακαλύψετε τις νέες εκπλήξεις που επιφυλάσσει το -διήμερο, πλέον- δεύτερο φεστιβάλ του ελληνικού portal για το φανταστικό, Will o' Wisps!
Χάρη στη στήριξη και την αγάπη σας, το δικό μας παραμύθι έχει συνέχεια, και σας προσκαλούμε περάσουμε μαζί ένα Σαββατοκύριακο με σκηνικές εκδηλώσεις, συναυλίες, ευφάνταστες δημιουργικές δραστηριότητες για παιδιά, quests στον κήπο και άλλα παιχνίδια, απολαμβάνοντας μια εξόρμηση εμπνευσμένη από την αγάπη των συντελεστών για το φανταστικό, μόλις λίγο πιο έξω από την καρδιά της Αθήνας.

Το φεστιβάλ θα στηρίξει με μέρος των εσόδων του τον Εθελοντικό Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και παιδιού «Κιβωτός του Κόσμου». Κιβωτός του Κόσμου

Μείνετε συντονισμένοι για όλες τις πληροφορίες σχετικά με το φεστιβάλ στη σελίδα μας:https://www.willowisps.gr/main?category=FESTIVAL

Βρείτε το event στο Fb


Save the hashtags:

#followthewisp #willowispsgr #willowispsgrfest #παραμυθένιοςκήπος2019