Ανακοινώθηκε η κυκλοφορία ημερολογίου «A Song of Ice and Fire» για το 2019!

Capture.JPG

Διανύουμε ήδη το 2018 και ο Ιανουάριος πλησιάζει στο τέλος του. Γνωρίζουμε ότι θα αυτόν τον χρόνο θα τον περάσουμε χωρίς Game of Thrones, και η αναμονή φαντάζει ήδη μεγάλη. Όμως, όπως κάποιοι από εσάς ήδη ξέρετε, κάθε χρόνο κυκλοφορεί το A Song of Ice and Fire Calendar, γεμάτο με εκπληκτικές εικονογραφήσεις σκηνών από τη σειρά βιβλίων, και η έκδοση για το 2019 μόλις ανακοινώθηκε.

Το ημερολόγιο ανακοινώθηκε από αντιπρόσωπο του George R. R. Martin στον ιστότοπό του Not A Blog. Γνωστοποίησε, λοιπόν, ότι η εικονογράφηση για την έκδοση του 2019 είναι δια χειρός John Jude Palencar, και αποκάλυψε την εικόνα εξωφύλλου που αναπαριστά ένα μέλος της Νυχτερινής Φρουράς (Night’s Watch).

Η ανταπόκριση του κοινού προς το ημερολόγιο για το 2018 ήταν πολύ θετική, και αν κρίνουμε από το εξώφυλλο αυτού του 2019, η έκδοση αυτή θα αγαπηθεί εξίσου. Ο αντιπρόσωπος αναφέρει πως θα μπορούμε να προμηθευτούμε τα αντίτυπα μας σε «11 μήνες από τώρα», αλλά η Amazon ήδη το συμπεριέλαβε στις λίστες της, με ημερομηνία κυκλοφορίας την 17η Ιουλίου 2018.

 

Πηγή