«Ο Παραμυθένιος Κήπος» και οι υποστηρικτές του: Art Circus

rallou wow festival.jpg

Την Κυριακή 3 Ιουνίου 2018, ο Πύργος Βασιλίσσης στο Ίλιον θα φιλοξενήσει το πρώτο φεστιβάλ του Will o’ Wisps, «Ο Παραμυθένιος Κήπος»!

Μία ημερίδα αφιερωμένη στα παραμύθια και τα παιδιά (μικρά, μεγάλα και… πιο μεγάλα) που αγαπούν τις ιστορίες, τη μαγεία και το φανταστικό, με σκοπό την ενίσχυση του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Make-A-Wish Greece (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), βάζοντας έτσι ένα λιθαράκι στη στήριξη του δύσκολου και ευγενούς έργου του να εκπληρώνει ευχές που έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν τις ζωές παιδιών 3 – 18 ετών με πολύ σοβαρές ασθένειες. Όλοι μαζί θα γράψουμε το δικό μας παραμύθι, περνώντας μια όμορφη μέρα με σκηνικές εκδηλώσεις, ευφάνταστες δημιουργικές δραστηριότητες για παιδιά, παρέα με ήρωες αγαπημένων μας ιστοριών και απολαμβάνοντας μια μαγική εξόρμηση, μόλις λίγο πιο έξω από την καρδιά της Αθήνας!

Η υποστήριξη του καλλιτεχνικού κόσμου που εκδηλώθηκε από την πρώτη στιγμή είναι συγκινητική και μας δίνει δύναμη για το νέο αυτό και συγκλονιστικό ταξίδι έως την υλοποίηση της ημερίδας…

23843463_1760887040873830_5464126874777840096_n.jpg

Γι’ αυτόν τον λόγο ευχαριστούμε το Art Circus (Ραλλού Σκουλούδη) για την προσφορά face painting στους μικρούς (και γιατί όχι, τους πιο μεγάλους) επισκέπτες του φεστιβάλ, καθώς και παραμυθένιας χειροτεχνίας στη δημιουργική γωνία της εκδήλωσης.

 

Η Σκουλούδη Ραλλού γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1986. Από μικρή ζωγράφιζε συνεχώς και διάβαζε οτιδήποτε σε μορφή βιβλίου έπεφτε στα χέρια της. Κάτι που συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Έχει κάνει κλασσικό και σύγχρονο χορό 14 χρόνια, ενώ έχει ασχοληθεί και με το θέατρο για 3 χρόνια, συμμετέχοντας σε ερασιτεχνικές θεατρικές ομάδες. Το 2005 μαθήτευσε για 4 χρόνια στο εργαστήριο του ζωγράφου Σάββα Πουρσανίδη και το 2008 μπήκε στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών στο τμήμα των Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Τα τελευταία χρόνια έχει παρακολουθήσει και παρακολουθεί διάφορα σεμινάρια χορού, δημιουργικής γραφής και αφήγησης παραμυθιών.

Σήμερα εργάζεται ως εικαστικός, εμψυχώτρια και face painter. Διοργανώνει εκδηλώσεις και εργαστήρια εικαστικών για παιδιά σχολικής και προσχολικής ηλικίας, που συνδυάζουν τη ζωγραφική, τη χειροτεχνία και τα παραμύθια. Αναλαμβάνει, επίσης, ιδιαίτερα μαθήματα ζωγραφικής για παιδιά. Θεωρεί πως η δυνατότητα που μας δίνουν τα χέρια, οι λέξεις και οι φαντασία για να δημιουργούμε εικόνες και κόσμους και να καταφέρνουμε να γυρνάμε τούμπα την πραγματικότητα, είναι από τα πιο ισχυρά όπλα που μπορούμε να έχουμε ως άνθρωποι -ειδικά τα παιδιά- και ως εκ τούτου, αυτό είναι που προσπαθεί να ενισχύσει με κάθε τρόπο μέσα από τη δουλειά της.

 

Art Circus

 

Μείνετε συντονισμένοι για όλες τις πληροφορίες σχετικά με το φεστιβάλ στη σελίδα μας:

https://www.willowisps.gr/main?category=FESTIVAL

 

"If you can dream it, you can do it!"

-Walt Disney