«Ο Παραμυθένιος Κήπος» και οι υποστηρικτές του: Artinsight.gr

267326_244843518873942_5747841_n.jpg

Την Κυριακή 3 Ιουνίου 2018, ο Πύργος Βασιλίσσης στο Ίλιον θα φιλοξενήσει το πρώτο φεστιβάλ του Will o’ Wisps, «Ο Παραμυθένιος Κήπος»!

Μία ημερίδα αφιερωμένη στα παραμύθια και τα παιδιά (μικρά, μεγάλα και… πιο μεγάλα) που αγαπούν τις ιστορίες, τη μαγεία και το φανταστικό, με σκοπό την ενίσχυση του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Make-A-Wish Greece (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), βάζοντας έτσι ένα λιθαράκι στη στήριξη του δύσκολου και ευγενούς έργου του να εκπληρώνει ευχές που έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν τις ζωές παιδιών 3 – 18 ετών με πολύ σοβαρές ασθένειες. Όλοι μαζί θα γράψουμε το δικό μας παραμύθι, περνώντας μια όμορφη μέρα με σκηνικές εκδηλώσεις, ευφάνταστες δημιουργικές δραστηριότητες για παιδιά, παρέα με ήρωες αγαπημένων μας ιστοριών και απολαμβάνοντας μια μαγική εξόρμηση, μόλις λίγο πιο έξω από την καρδιά της Αθήνας!

Γι’ αυτόν τον λόγο ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία ARTINSIGHT για τη συμβολή τους στην υλικοτεχνική στήριξη του φεστιβάλ!

H ARTINSIGHT ξεκίνησε το 2002 έχοντας σαν βάση και φιλοδοξία να παρουσιάσει τις ιδέες μας και να γνωστοποιήσει την ποιότητα της δουλειάς μας.

Στην ARTINSIGHT μπορούμε να σχεδιάσουμε μαζί την επικοινωνιακή σας σχέση με τους πελάτες σας θέτοντας πάντα ως τελικό στόχο τη μέγιστη ανταπόδοση.

Στην ARTINSIGHT πιστεύουμε στη “δόμηση” συνεργασιών, που μπορούν να συνεισφέρουν στην επικερδή εξέλιξη των πελατών μας.” Ο στόχος μας είναι να έχουμε μια απευθείας συμμετοχή στις ιδιαιτερότητες των πελατών μας. Με ευελιξία και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, παρέχουμε λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας.” “Επικεντρωνόμαστε πάντα στο να ακούμε τι ζητάει ο πελάτης και σε συνεργασία πάντα με αυτόν, δημιουργούμε “φρέσκιες” και ζωτικά οπτικές λύσεις, που επικοινωνούν με την ουσία του μηνύματος.”

Στην ARTINSIGHT μπορείτε να βρείτε πάντα αυτό που θέλετε. Εξελίσσουμε καθημερινά τις υπηρεσίες μας, παρουσιάζοντας νέες προτάσεις για κάθε επιχείρηση.

Ολοκληρωμένες λύσεις εταιρικής επικοινωνίας:

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ – ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ – ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ – ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ – ΒΙΒΛΙΟ – ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΗ ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ – ΑΦΙΣΑ – ΠΟΣΤΕΡΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ – ΤΑΜΠΕΛΕΣ – WEB SITE – ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ

www.artinsight.gr

 

Μείνετε συντονισμένοι για όλες τις πληροφορίες σχετικά με το φεστιβάλ στη σελίδα μας:

https://www.willowisps.gr/main?category=FESTIVAL

 

"If you can dream it, you can do it!"

-Walt Disney

 
oparamithenioskiposfest.png