Το νέο παραμυθένιο κατάστημα του Cap Cap ανοίγει τις πόρτες του!

Ο Cap Cap, o Ποντικός με τον Γαλάζιο Φιόγκο, δημιούργησε έναν ακόμα νέο χώρο, αυτή τη φορά στα νότια της Αθήνας, για να αφηγείται τα γευστικά του παραμύθια στο κοινό που αγαπάει τις ιστορίες που τρώγονται. 
 
 
Το καινούργιο κατάστημα του Cap Cap ανοίγει στις 21 Απριλίου τις πόρτες του στο Ελληνικό. 

Η λειτουργία του νέου καταστήματος  Cap Cap  ξεκινάει με έμπνευση το παραδοσιακό γαλλικό παραμύθι   La Belle et la Bête   και σας παρουσιάζει μια μαγική ιστορία που τρώγεται … μέχρι το τελευταίο πέταλο!

Η λειτουργία του νέου καταστήματος Cap Cap ξεκινάει με έμπνευση το παραδοσιακό γαλλικό παραμύθι La Belle et la Bête και σας παρουσιάζει μια μαγική ιστορία που τρώγεται … μέχρι το τελευταίο πέταλο!

Η μαγική είσοδος του νέου Cap Cap στο Ελληνικό

Η μαγική είσοδος του νέου Cap Cap στο Ελληνικό

Αυθεντικές εικονογραφήσεις από την γαλλική ταινία   La Belle et la Bête   εκτίθενται στον “ Κήπο των Θαυμάτων ” του  Cap Cap .

Αυθεντικές εικονογραφήσεις από την γαλλική ταινία La Belle et la Bête εκτίθενται στον “Κήπο των Θαυμάτων” του Cap Cap.

   Ο Ποντικός με τον Γαλάζιο Φιόγκο, με τη βοήθεια των Ξωτικών του, τρυπώνει στην κουζίνα του και δημιουργεί για εσάς καθημερινά γλυκά και αλμυρά ξόρκια και ροφήματα.  Cupcakes  με γεύση λουκούμι τριαντάφυλλο, αφράτο κέικ με σοκολάτα, ρούμι και εσπρέσο, μυρωδάτα  τσουρέκια  με μαρμελάδες, δροσερές  μους  με φρούτα και σοκολάτα, τραγανές  τάρτες  με λεμονόκρεμα και απαλή μαρέγκα, καθώς και το κλασικό αγαπημένο  mud pie  θα σερβίρονται στο νέο κατάστημα  Cap Cap  στο Ελληνικό. Για τους λάτρεις των αλμυρών λιχουδιών, ο  Cap Cap  θα ετοιμάζει καθημερινά τραγανές πίτες με χειροποίητο φύλλο και γεύσεις για κάθε γούστο και τρόπο διατροφής. Τα γλυκά και αλμυρά γευστικά ξόρκια θα συνοδεύονται με λεμονάδες φτιαγμένες με χρυσόσκονη ονείρων, ζεστά και κρύα ροφήματα με βάση την αληθινή σοκολάτα, το τσάι ή τον καφέ, καθώς και μαγικά φίλτρα με βάση το αλκοόλ.

 

Ο Ποντικός με τον Γαλάζιο Φιόγκο, με τη βοήθεια των Ξωτικών του, τρυπώνει στην κουζίνα του και δημιουργεί για εσάς καθημερινά γλυκά και αλμυρά ξόρκια και ροφήματα. Cupcakes με γεύση λουκούμι τριαντάφυλλο, αφράτο κέικ με σοκολάτα, ρούμι και εσπρέσο, μυρωδάτα τσουρέκια με μαρμελάδες, δροσερές μους με φρούτα και σοκολάτα, τραγανές τάρτες με λεμονόκρεμα και απαλή μαρέγκα, καθώς και το κλασικό αγαπημένο mud pie θα σερβίρονται στο νέο κατάστημα Cap Cap στο Ελληνικό. Για τους λάτρεις των αλμυρών λιχουδιών, ο Cap Cap θα ετοιμάζει καθημερινά τραγανές πίτες με χειροποίητο φύλλο και γεύσεις για κάθε γούστο και τρόπο διατροφής. Τα γλυκά και αλμυρά γευστικά ξόρκια θα συνοδεύονται με λεμονάδες φτιαγμένες με χρυσόσκονη ονείρων, ζεστά και κρύα ροφήματα με βάση την αληθινή σοκολάτα, το τσάι ή τον καφέ, καθώς και μαγικά φίλτρα με βάση το αλκοόλ.

Αναζητήστε το πιο καλά κρυμμένο μυστικό του Κήπου των Θαυμάτων

Αναζητήστε το πιο καλά κρυμμένο μυστικό του Κήπου των Θαυμάτων

Καθημερινά μπορείτε να βρίσκετε έτοιμες τούρτες σε ευφάνταστα σχέδια και ποικιλία γεύσεων    

Καθημερινά μπορείτε να βρίσκετε έτοιμες τούρτες σε ευφάνταστα σχέδια και ποικιλία γεύσεων

 

Τα εγκαίνια στον “Κήπο των Θαυμάτων” του Cap Cap έγιναν την περασμένη Τρίτη, όπου ο Ποντικός με τον Γαλάζιο Φιόγκο γιόρτασε τα πέντε χρόνια λειτουργίας του. 

 

Cap Cap Ελληνικό – Ο Κήπος Των Θαυμάτων

Ώρες λειτουργίας: καθημερινά από 8:00 – 23:00

Διεύθυνση: Λεωφ. Ιασωνίδου 10, 167 77, Ελληνικό

Τηλέφωνο: +30 210 96 45 008

Facebook Page

#capcapelliniko 

#capcapgr 

Το άρθρο είναι δεύτερη αναδημοσίευση, πηγή από την διαδικτυακή εφημερίδα του Cap Cap The Daily Owl.