Γνωρίστε το Cap Cap μενού του Πάγου και της Φωτιάς για το 2019!

55949847_2098597910235843_8803228264261746688_n.jpg

Ο Jοn Snow και η Sansa Stark, με οδηγό το φως του Will o’ Wisps, έφτασαν στο παιχνιδιάρικο παραμυθωπωλείο στο Αιγάλεω του ποντικού με τον γαλάζιο φιόγκο, Cap Cap. Εκεί, βρήκαν τον Cap Cap να κάθεται στον χαρακτηριστικό σιδερένιο θρόνο που δεσπόζει αριστερά από την είσοδο. Οι πόρτες της μαγείας άνοιξαν διάπλατα και η ατμόσφαιρα, οι μυρωδιές και οι μελωδίες τούς μετέφεραν νοερά στον κόσμο του Westeros και γενικά, του σύμπαντος του Game of Thrones. Απόλαυσαν τη μοναδική φιλοξενία του ποντικού και των ξωτικών και τον ακολούθησαν σε ένα ταξίδι γεύσεων με προορισμό τα επτά βασίλεια του Westeros. 

To ευφάνταστο μενού, που περιλαμβάνει ροφήματα, γλυκά και αλμυρά πιάτα, έχει εμπλουτιστεί με αντίστοιχες θεματικές γευστικές επιλογές από τη δημοφιλή σειρά. Τα cupcakes of ice and fire είναι εμπνευσμένα από τους γνωστότερους χαρακτήρες της σειράς όπως είναι ο Jon Snow, η Arya, η Daenerys και ο Tyrion. Τα γλυκά φέρουν το όνομά τους και δίνουν μια γεύση από τον χαρακτήρα των ηρώων. Τα ροφήματα του μενού παραπέμπουν στα ρητά των Οίκων του Game Of Thrones, όπως το «Hear me roar»-House Lannister, «Winter is coming»-House Stark, «Fire and Blood»-House Targaryen, «Family, duty, honor»-House of Tully και το «Sword of the morning»-House of Dayne. Φυσικά, από το μενού δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι συνταγές από το Westeros: Young wolf, Red wedding και Hot pie.

Ο ποντικός με τον γαλάζιο φιόγκο, με τη βοήθεια των ξωτικών του, δεν έχει διαμορφώσει μόνο το μενού, αλλά έχει μεταμορφώσει και το σπίτι του. Στο ισόγειο, ο Night King και o δράκος του πάγου βρίσκονται εκεί για να υποδεχτούν τους επισκέπτες. Αρχικά το βλέμμα του επισκέπτη συναντά το περβάζι του εσωτερικού μπαλκονιού, όπου είναι γραμμένη η φράση «Winter is Here». Η φράση αυτή ενισχύονταν από τον ειδικό φωτισμό που έδινε την ψευδαίσθηση του χιονιού να πέφτει από την οροφή. Φιαλίδια με φίλτρα, αυγά δράκου και κάθε λογής μαγικά αντικείμενα πλαισιώνουν την εσωτερική διακόσμηση. Στη σκάλα για τον πάνω όροφο βρίσκεται το έργο τέχνης της Μαριλένας Μέξη που καθηλώνει τον επισκέπτη και τον προκαλεί να το θαυμάσει.

Ο πάνω όροφος του παραμυθοπωλείου προκαλεί ένα αίσθημα ανατριχίλας με τη διακόσμηση των κεφαλιών-προσώπων, τοποθετημένων πάνω σε ράφια. Τα κεφάλια των δύο δράκων της Daenerys διακοσμούν έναν από τους τοίχους του πάνω ορόφου, ενώ σε άλλον βρίσκεται μια ζωγραφιά με την Arya Stark.

Αν είσαι λάτρης της σειράς του Game Of Thrones, του παραμυθιού και της μαγείας, τότε το Cap cap με τη νέα θεματική του είναι ιδανικός προορισμός για εσένα!

Βρείτε το event εδώ

Άρθρο: Χριστίνα Υφαντή

Φωτογραφικό υλικό για το Will o’ Wisps: Χριστίνα Υφαντή