Η αγαπημένη σειρά κινουμένων σχεδίων She-Ra επιστρέφει με νέα επεισόδια στο Netflix

she-ra_teaser_netflix-v3_fine.jpg

Σε μερικούς μήνες η DreamWorks Animation Television θα παρουσιάσει τη δυναμική επιστροφή της θρυλικής σειράς She-Ra, με τίτλο She–Ra and the Princesses of Power. Για όσους ήσασταν μικροί τότε, ή δεν είχατε ακόμη γεννηθεί, η αυθεντική σειρά ακολουθούσε τις περιπέτειες της Princess Adora (δίδυμης αδερφής του Prince Adam/He-Man). Σύμφωνα με μία εκ των δύο Executive-Producers της σειράς, «Πάντα θαύμαζα γυναίκες ηρωίδες του φανταστικού που ήταν κάτι παραπάνω από φίλες του πρωταγωνιστή […] Λατρεύω τις γυναίκες ηρωίδες στη σειρά She-Ra. Δεν υπάρχει άλλη σειρά σαν κι αυτή. Ήταν μπροστά από την εποχή της. Είμαι, λοιπόν, τρομερά ενθουσιασμένη να συστήσω ξανά στον κόσμο αυτές τις ιστορίες γυναικείας δύναμης, αγάπης και φιλίας σε μια εποχή που, απ’ ότι φαίνεται, τις χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ»

Τις φωνές τους στη σειρά θα χαρίσουν, ανάμεσα σε άλλους, οι Sanda Oh (Grey’s Anatomy),  Lorraine Toussaint (Orange Is the New Black), Marcus Scribner,  Jordan Fisher και Aimee Carrero.

Το πρώτο επίσημο Poster της σειράς καθώς και μια φωτογραφία με τους ηθοποιούς που θα δανείσουν τις φωνές τους για να ζωντανέψουν τη She-Ra και τον κόσμο της, κυκλοφόρησαν σήμερα από τα EW.

 

Μετάφραση: Γιώργος Αγγελίδης

Πηγή