«Ο Παραμυθένιος Κήπος» και οι υποστηρικτές του: workshop από τον Κώστα Κρασώνη

krasonis wow festival.jpg

Την Κυριακή 3 Ιουνίου 2018, ο Πύργος Βασιλίσσης στο Ίλιον θα φιλοξενήσει το πρώτο φεστιβάλ του Will o’ Wisps, «Ο Παραμυθένιος Κήπος»!

Μία ημερίδα αφιερωμένη στα παραμύθια και τα παιδιά (μικρά, μεγάλα και… πιο μεγάλα) που αγαπούν τις ιστορίες, τη μαγεία και το φανταστικό, με σκοπό την ενίσχυση του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Make-A-Wish Greece (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), βάζοντας έτσι ένα λιθαράκι στη στήριξη του δύσκολου και ευγενούς έργου του να εκπληρώνει ευχές που έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν τις ζωές παιδιών 3 – 18 ετών με πολύ σοβαρές ασθένειες. Όλοι μαζί θα γράψουμε το δικό μας παραμύθι, περνώντας μια όμορφη μέρα με σκηνικές εκδηλώσεις, ευφάνταστες δημιουργικές δραστηριότητες για παιδιά, παρέα με ήρωες αγαπημένων μας ιστοριών και απολαμβάνοντας μια μαγική εξόρμηση, μόλις λίγο πιο έξω από την καρδιά της Αθήνας!

Η υποστήριξη του καλλιτεχνικού κόσμου που εκδηλώθηκε από την πρώτη στιγμή είναι συγκινητική και μας δίνει δύναμη για το νέο αυτό και συγκλονιστικό ταξίδι έως την υλοποίηση της ημερίδας…

Γι’ αυτόν τον λόγο ευχαριστούμε θερμά τον γλύπτη Κώστα Κρασώνη (Epic Statues) για τη συμμετοχή του στο φεστιβάλ με το workshop "Πλάθοντας έναν Χαρακτήρα του Φανταστικού".

Ο Κώστας Κρασώνης είναι γλύπτης με λατρεία των Fantasy, Epic, Heroic θεματικών φιγούρων! Απόφοιτος της Α.Σ.Κ.Τ δουλεύει πάνω σε αγάλματα κατά κύριο λόγο για συλλέκτες του είδους ανά τον κόσμο, σκαλίζει κυρίως One Of a Kind αγάλματα διαφόρων διαστάσεων. Ως λάτρης του κλασσικού, αποδίδει με την δική του οπτική αρκετές από τις επιρροές του. Έχει δουλέψει επίσης για εταιρείες αλλά και πιο μαζικά project που έχουν βραβευτεί, ενώ έχει χαρακτηριστεί από το Sculptor Horde USA ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στον χώρο του Heroic Sculpting.

Αξίζει να σημειωθεί η τεράστια αναγνώριση, άλλα και συνεργασία με έναν ζωντανό θρύλο στον χώρο φανταστικού, τον αξεπέραστο Chris Achilleos.

Fb page

 

Μείνετε συντονισμένοι για όλες τις πληροφορίες σχετικά με το φεστιβάλ στη σελίδα μας:

https://www.willowisps.gr/main?category=FESTIVAL

 

"If you can dream it, you can do it!"

-Walt Disney