«Ο Παραμυθένιος Κήπος» και οι υποστηρικτές του: εκπαιδευτικό πρόγραμμα από τη Μαρία Μπακάρα

maria bakara wow fesitval.jpg

Την Κυριακή 3 Ιουνίου 2018, ο Πύργος Βασιλίσσης στο Ίλιον θα φιλοξενήσει το πρώτο φεστιβάλ του Will o’ Wisps, «Ο Παραμυθένιος Κήπος»!

Μία ημερίδα αφιερωμένη στα παραμύθια και τα παιδιά (μικρά, μεγάλα και… πιο μεγάλα) που αγαπούν τις ιστορίες, τη μαγεία και το φανταστικό, με σκοπό την ενίσχυση του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Make-A-Wish Greece (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), βάζοντας έτσι ένα λιθαράκι στη στήριξη του δύσκολου και ευγενούς έργου του να εκπληρώνει ευχές που έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν τις ζωές παιδιών 3 – 18 ετών με πολύ σοβαρές ασθένειες. Όλοι μαζί θα γράψουμε το δικό μας παραμύθι, περνώντας μια όμορφη μέρα με σκηνικές εκδηλώσεις, ευφάνταστες δημιουργικές δραστηριότητες για παιδιά, παρέα με ήρωες αγαπημένων μας ιστοριών και απολαμβάνοντας μια μαγική εξόρμηση, μόλις λίγο πιο έξω από την καρδιά της Αθήνας!

Η υποστήριξη του καλλιτεχνικού κόσμου που εκδηλώθηκε από την πρώτη στιγμή είναι συγκινητική και μας δίνει δύναμη για το νέο αυτό και συγκλονιστικό ταξίδι έως την υλοποίηση της ημερίδας…

Γι’ αυτόν τον λόγο ευχαριστούμε θερμά τη Μαρία Μπακάρα για τη συμμετοχή της στη δημιουργική γωνιά του φεστιβάλ, με τη διενέργεια εκπαιδευτικού φιλαναγνωστικού προγράμματος για παιδιά, βασισμένου σε παραμύθια.

Η Μαρία Μπακάρα γεννήθηκε το 1988 στην Αθήνα και σπούδασε Κοινωνιολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Αυτή την περίοδο ολοκληρώνει το μεταπτυχιακό της στον τομέα της Φιλαναγνωνίας και της Λογοτεχνίας. Εργάζεται σε Παιδική Βιβλιοθήκη και ασχολείται με εκπαιδευτικά φιλαναγνωστικά προγράμματα. Αρθρογραφεί στα site Book City & Nikol's Way ως reviewer μυθιστορημάτων.

 

Μείνετε συντονισμένοι για όλες τις πληροφορίες σχετικά με το φεστιβάλ στη σελίδα μας:

https://www.willowisps.gr/main?category=FESTIVAL

 

"If you can dream it, you can do it!"

-Walt Disney