«Ο Παραμυθένιος Κήπος» και οι υποστηρικτές του: face painting από τη Νικολέτα Κατσιούλη

katsiouli - wow festival.jpg

Την Κυριακή 3 Ιουνίου 2018, ο Πύργος Βασιλίσσης στο Ίλιον θα φιλοξενήσει το πρώτο φεστιβάλ του Will o’ Wisps, «Ο Παραμυθένιος Κήπος»!

Μία ημερίδα αφιερωμένη στα παραμύθια και τα παιδιά (μικρά, μεγάλα και… πιο μεγάλα) που αγαπούν τις ιστορίες, τη μαγεία και το φανταστικό, με σκοπό την ενίσχυση του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Make-A-Wish Greece (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), βάζοντας έτσι ένα λιθαράκι στη στήριξη του δύσκολου και ευγενούς έργου του να εκπληρώνει ευχές που έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν τις ζωές παιδιών 3 – 18 ετών με πολύ σοβαρές ασθένειες. Όλοι μαζί θα γράψουμε το δικό μας παραμύθι, περνώντας μια όμορφη μέρα με σκηνικές εκδηλώσεις, ευφάνταστες δημιουργικές δραστηριότητες για παιδιά, παρέα με ήρωες αγαπημένων μας ιστοριών και απολαμβάνοντας μια μαγική εξόρμηση, μόλις λίγο πιο έξω από την καρδιά της Αθήνας!

Η υποστήριξη του καλλιτεχνικού κόσμου που εκδηλώθηκε από την πρώτη στιγμή είναι συγκινητική και μας δίνει δύναμη για το νέο αυτό και συγκλονιστικό ταξίδι έως την υλοποίηση της ημερίδας…

Γι’ αυτόν τον λόγο ευχαριστούμε θερμά τη Νικολέτα Κατσιούλη, αισθητικό, για τη συμμετοχή της στη δημιουργική γωνία του φεστιβάλ με την προσφορά face painting στους μικρούς (ή και μεγαλύτερους) επισκέπτες της εκδήλωσης!

Η Νικολέτα Κατσιούλη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1986, είναι απόφοιτος του ΑΤΕΙ Αθηνών, του Τμήματος Αισθητικής και Κοσμητολογίας. Εργάζεται στον κλάδο της ιατρικής αισθητικής.

Είναι δημιουργός και διαχειρίστρια του σάιτ www.nikolsway.com που παρουσιάζει κάθε μορφής τέχνη. Αγαπά την φωτογραφία και τον κινηματογράφο και έχει κάνει σχετικά σεμινάρια στο Καποδιστριακό Παν/μιο Αθηνών.

 

Μείνετε συντονισμένοι για όλες τις πληροφορίες σχετικά με το φεστιβάλ στη σελίδα μας:

https://www.willowisps.gr/main?category=FESTIVAL

 

"If you can dream it, you can do it!"

-Walt Disney