«Ο Παραμυθένιος Κήπος» 2019: Πειρατικό Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού

 
Παραμυθένιος Κήπος - Λογότυπο.png
 
FINAL SMALL (1 of 1).jpg

Κάποτε στη χώρα των ξωτικών έπεσε ξόρκι φοβερό: όλοι ξέχασαν που έχουν κρυμμένο τον θησαυρό! Η βασίλισσα των ξωτικών σου αναθέτει αποστολή! Στο πλήρωμα της καπετάνισσας Μόριγκαν να μπεις! Και αν θέλεις τον θησαυρό να βρεις... στον Παραμυθένιο Κήπο να 'ρθεις!

Μάγοι, μάντισσες, νεράιδες, πειρατές και ξωτικά σε περιμένουν σε ένα πειρατικό κυνήγι θησαυρού γεμάτο περιπέτεια! Το διδακτικό παιχνίδι απευθύνεται στους μικρούς μας φίλους από 4-12 ετών, που μπορούν να έρθουν κι εκείνοι μεταμφιεσμένοι ως οι αγαπημένοι τους ήρωες του φανταστικού.

********

Γιώργος Γεωργόπουλος - Μάγος, Αλέξανδρος Δαβάκης - Πειρατής, πλοηγός, Odysseus Dallas - Φρουρός του θησαυρού, KConstantine - Πειρατής, κανονιέρης, Μαρία Μπακάρα - Μάντισσα, Χρήστος Πιταράκης - Ξωτικό, Αγγελική Πλαλά - Πνεύμα του δάσους, Κάτια Ρούσσου - Ξωτικό, αγγελιοφόρος, Connie Shepard - Καπετάνιος.

Αλέξανδρος Σωφρόνης - Κυνηγός νεράιδων και ξωτικών, Μαριάνθη Τσαγκάρη - Πνευμα του δάσους, Χριστίνα Υφαντή - Καπετάνισσα, Πάνος Φλώρος - Πειρατής, Λευτέρης Χυτήρογλου - Μαθητευόμενος μάγος.

Φωτογράφηση: Κωνσταντίνος Λέπουρης

********

Ο «Παραμυθένιος Κήπος» ανοίγει τις πύλες του ξανά… στο δεύτερο Will o’ Wisps Festival 2019!

Ο μαγικός κήπος με τις μουριές του Πύργου Βασιλίσσης στο Ίλιον μας υποδέχτηκε πέρσι για πρώτη φορά. Φέτος, Σάββατο 1 & Κυριακή 2 Ιουνίου 2019, ετοιμαστείτε να ξεστρατίσετε ξανά στον «Παραμυθένιο Κήπο» μας και να ανακαλύψετε τις νέες εκπλήξεις που επιφυλάσσει το -διήμερο, πλέον- δεύτερο φεστιβάλ του ελληνικού portal για το φανταστικό, Will o' Wisps!
Χάρη στη στήριξη και την αγάπη σας, το δικό μας παραμύθι έχει συνέχεια, και σας προσκαλούμε περάσουμε μαζί ένα Σαββατοκύριακο με σκηνικές εκδηλώσεις, συναυλίες, ευφάνταστες δημιουργικές δραστηριότητες για παιδιά, quests στον κήπο και άλλα παιχνίδια, απολαμβάνοντας μια εξόρμηση εμπνευσμένη από την αγάπη των συντελεστών για το φανταστικό, μόλις λίγο πιο έξω από την καρδιά της Αθήνας.

Το φεστιβάλ θα στηρίξει με μέρος των εσόδων του τον Εθελοντικό Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και παιδιού «Κιβωτός του Κόσμου». Κιβωτός του Κόσμου

Μείνετε συντονισμένοι για όλες τις πληροφορίες σχετικά με το φεστιβάλ στη σελίδα μας:https://www.willowisps.gr/main?category=FESTIVAL

Βρείτε το event στο Fb


Save the hashtags:

#followthewisp #willowispsgr #willowispsgrfest #παραμυθένιοςκήπος2019

 
Παραμυθένιος Κήπος - Λογότυπο.png