«Ο Παραμυθένιος Κήπος» 2019: Συγκρότημα κέλτικης μουσικής Iernis

 
Παραμυθένιος Κήπος - Λογότυπο.png
 
28953732_1827097427308842_5452781559862339308_o.jpg

Ευχαριστούμε θερμά το συγκρότημα κέλτικης μουσικής Iernis, για την ευγενική τους αποδοχή της πρόσκλησης μας να συμμετέχουν στη μαγική σκηνή του Κήπου, όπου θα "ντύσουν" με τις μαγικές τους μελωδίες το φεστιβάλ.

********

Λίγα λόγια για για το συγκρότημα:

Αρχικά με την ονομασία «Κελτοί», οι Iernis είναι το παλαιότερο συγκρότημα Κέλτικης μουσικής στην Ελλάδα, με διάφορες συνθέσεις οργάνων και μελών, αλλά με βασικό πυρήνα τους αδερφούς Γιώργο και Μανώλη Γαλιάτσο, και ασχολούνται με τη διάδοση της παραδοσιακής Κέλτικης μουσικής στη χώρα μας από το 1997. Το συγκρότημα Iernis ασχολείται τόσο με την εκτέλεση παραδοσιακών χορευτικών σκοπών (jigs, reels, hornpipes κλπ) από την Ιρλανδία, τη Σκωτία, τη Γαλικία και τη Βρετάνη, όσο και με τη διατήρηση και απόδοση παραδοσιακών Ιρλανδικών και Σκωτσέζικων τραγουδιών που δεν έχουν εμφανιστεί συχνά στη δισκογραφία. To 2013 οι Iernis έκαναν την πρώτη δισκογραφική τους παρουσίαση, με τον τίτλο "Beyond a far-off shore". “Ιέρνη” ήταν το όνομα που έδωσε ο αρχαίος Έλληνας εξερευνητής Πυθέας από τη Μασσαλία στον τόπο που σήμερα αποκαλούμε Ιρλανδία, βασισμένο στην προϋπάρχουσα τοπική Πρωτο-Γοϊδελική ονομασία Īweriū, από την οποία προήλθε και το Éire.

Fb Page: Iernis

********

Ο «Παραμυθένιος Κήπος» ανοίγει τις πύλες του ξανά… στο δεύτερο Will o’ Wisps Festival 2019!

Ο μαγικός κήπος με τις μουριές του Πύργου Βασιλίσσης στο Ίλιον μας υποδέχτηκε πέρσι για πρώτη φορά. Φέτος, Σάββατο 1 & Κυριακή 2 Ιουνίου 2019, ετοιμαστείτε να ξεστρατίσετε ξανά στον «Παραμυθένιο Κήπο» μας και να ανακαλύψετε τις νέες εκπλήξεις που επιφυλάσσει το -διήμερο, πλέον- δεύτερο φεστιβάλ του ελληνικού portal για το φανταστικό, Will o' Wisps!
Χάρη στη στήριξη και την αγάπη σας, το δικό μας παραμύθι έχει συνέχεια, και σας προσκαλούμε περάσουμε μαζί ένα Σαββατοκύριακο με σκηνικές εκδηλώσεις, συναυλίες, ευφάνταστες δημιουργικές δραστηριότητες για παιδιά, quests στον κήπο και άλλα παιχνίδια, απολαμβάνοντας μια εξόρμηση εμπνευσμένη από την αγάπη των συντελεστών για το φανταστικό, μόλις λίγο πιο έξω από την καρδιά της Αθήνας.

Το φεστιβάλ θα στηρίξει με μέρος των εσόδων του τον Εθελοντικό Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και παιδιού «Κιβωτός του Κόσμου». Κιβωτός του Κόσμου

Μείνετε συντονισμένοι για όλες τις πληροφορίες σχετικά με το φεστιβάλ στη σελίδα μας:https://www.willowisps.gr/main?category=FESTIVAL


Βρείτε το event στο FbSave the hashtags:

#followthewisp #willowispsgr #willowispsgrfest #παραμυθένιοςκήπος2019

 
Παραμυθένιος Κήπος - Λογότυπο.png