«Ο Παραμυθένιος Κήπος» 2019: Κουαρτέτο Εγχόρδων ‘FourTe’

 
Παραμυθένιος Κήπος - Λογότυπο.png
 
51754588_246244579642561_1086811383711924224_n.jpg

Ευχαριστούμε θερμά το κουαρτέτο Εγχόρδων ‘FourTe’, για την ευγενική τους αποδοχή της πρόσκλησης μας να συμμετέχουν στη μαγική σκηνή του Κήπου, όπου θα "ντύσουν" με τις μαγικές τους μελωδίες το φεστιβάλ.

********

Λίγα λόγια για για το κουαρτέτο:

Ένα κουαρτέτο εγχόρδων νέων μουσικών με πολύ όρεξη και διάθεση για δημιουργία με τους Ηλία Γυφτονικολό στο α' βιολί, την Κωνσταντίνα Μπάλλα στο β' βιολί, την Ιζαμπέλα Χατζηιωάννου στη βιόλα, και τη Μυρτώ Ξηρουχάκη στο βιολοντσέλο.

Καλύπτοντας με το ρεπερτόριό του σχεδόν όλες τις εποχές της μουσικής εξέλιξης, το κουαρτέτο έχει παίξει στον κήπο της γερμανικής ευαγγελικής εκκλησίας Αθηνών, ένας χώρος συναυλιών ο οποίος εγκαινιάστηκε με αυτό το κουαρτέτο. Επίσης, έχει συμμετάσχει στο φεστιβάλ εκκλησιαστικού οργάνου «ΆΝΩ» της Σύρου σε συνεργασία με τον Χρήστο Παρασκευόπουλο στο εκκλησιαστικό όργανο, καθώς και έχει παίξει στο πνευματικό κέντρο Αθηνών με αφορμή την πανελλήνια ημέρα μεταμόσχευσης, δωρεάς οργάνων και ιστών. Ακόμη, έχει συμμετάσχει σε παρουσιάσεις σχολείων όπου συνδυάζει το λόγο με τη μουσική, κάνοντας έτσι πιο προσιτή και κατανοητή την προσέγγιση των μεγάλων συνθετών και των έργων τους. Σημαντική είναι επίσης, η συμμετοχή του κουαρτέτου σε μουσικοχορευτικές παραστάσεις, καθώς και σε συναυλίες που εκπληρώνονται σε πολυχώρους και σε σημαντικά κτήρια όπως το νομισματικό μουσείο. Τέλος, το κουαρτέτο έχει πραγματοποιήσει ηχογραφήσεις στο στούντιο ηχογράφησης του ant1.

Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθήστε τη σελίδα τους: https://www.facebook.com/fourte.gr/?ref=br_rs

********

Ο «Παραμυθένιος Κήπος» ανοίγει τις πύλες του ξανά… στο δεύτερο Will o’ Wisps Festival 2019!

Ο μαγικός κήπος με τις μουριές του Πύργου Βασιλίσσης στο Ίλιον μας υποδέχτηκε πέρσι για πρώτη φορά. Φέτος, Σάββατο 1 & Κυριακή 2 Ιουνίου 2019, ετοιμαστείτε να ξεστρατίσετε ξανά στον «Παραμυθένιο Κήπο» μας και να ανακαλύψετε τις νέες εκπλήξεις που επιφυλάσσει το -διήμερο, πλέον- δεύτερο φεστιβάλ του ελληνικού portal για το φανταστικό, Will o' Wisps!
Χάρη στη στήριξη και την αγάπη σας, το δικό μας παραμύθι έχει συνέχεια, και σας προσκαλούμε περάσουμε μαζί ένα Σαββατοκύριακο με σκηνικές εκδηλώσεις, συναυλίες, ευφάνταστες δημιουργικές δραστηριότητες για παιδιά, quests στον κήπο και άλλα παιχνίδια, απολαμβάνοντας μια εξόρμηση εμπνευσμένη από την αγάπη των συντελεστών για το φανταστικό, μόλις λίγο πιο έξω από την καρδιά της Αθήνας.

Το φεστιβάλ θα στηρίξει με μέρος των εσόδων του τον Εθελοντικό Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και παιδιού «Κιβωτός του Κόσμου». Κιβωτός του Κόσμου

Μείνετε συντονισμένοι για όλες τις πληροφορίες σχετικά με το φεστιβάλ στη σελίδα μας:https://www.willowisps.gr/main?category=FESTIVAL


Βρείτε το event στο Fb


Save the hashtags:

#followthewisp #willowispsgr #willowispsgrfest #παραμυθένιοςκήπος2019

 
Παραμυθένιος Κήπος - Λογότυπο.png