«Ο Παραμυθένιος Κήπος» 2019: Led Veil-Poi show από την καλλιτεχνική ομάδα Vproject

 
Παραμυθένιος Κήπος - Λογότυπο.png
 
49719556_2044083519039199_6539754673631395840_o.jpg

Η καλλιτεχνική ομάδα Vproject ξεκίνησε το 2011 με έδρα την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Εξειδικεύεται σε όλα τα είδη fire και aerial show. Η ιδρυτής, Veronika Phoenix, ξεκίνησε αυτό το project, ενώ ήταν ήδη γνωστή fire artist απο το 2008, παρουσιάζοντας τις χορογραφίες της σε συνεργασία με άλλες fire artists σε διάφορες εκδηλώσεις. Πλέον υπάρχουν νέα μέλη στην ομάδα Vproject που συνδυάζουν fire, led και aerial arts. Τα χειροποίητα κοστουμια, η χορογραφία και τα props προετοιμάζονται όλα απο τα μέλη της ομάδας, καθώς και το event planning, ώστε κάθε παράσταση να είναι μοναδική και προσαρμοσμένη στις ανάγκες της κάθε περίστασης και στις επιθυμίες του κάθε πελάτη.

Με κουστούμια βγαλμένα από παραμύθι οι Vproject θα παρουσιάσουν ένα μαγευτικό χορευτικό show με led πέπλα αναδεικνύοντας τις χορευτικές και ζογκλερικές τους ικανότητες.

Fb page

********

Ο «Παραμυθένιος Κήπος» ανοίγει τις πύλες του ξανά… στο δεύτερο Will o’ Wisps Festival 2019!

Ο μαγικός κήπος με τις μουριές του Πύργου Βασιλίσσης στο Ίλιον μας υποδέχτηκε πέρσι για πρώτη φορά. Φέτος, Σάββατο 1 & Κυριακή 2 Ιουνίου 2019, ετοιμαστείτε να ξεστρατίσετε ξανά στον «Παραμυθένιο Κήπο» μας και να ανακαλύψετε τις νέες εκπλήξεις που επιφυλάσσει το -διήμερο, πλέον- δεύτερο φεστιβάλ του ελληνικού portal για το φανταστικό, Will o' Wisps!
Χάρη στη στήριξη και την αγάπη σας, το δικό μας παραμύθι έχει συνέχεια, και σας προσκαλούμε περάσουμε μαζί ένα Σαββατοκύριακο με σκηνικές εκδηλώσεις, συναυλίες, ευφάνταστες δημιουργικές δραστηριότητες για παιδιά, quests στον κήπο και άλλα παιχνίδια, απολαμβάνοντας μια εξόρμηση εμπνευσμένη από την αγάπη των συντελεστών για το φανταστικό, μόλις λίγο πιο έξω από την καρδιά της Αθήνας.

Το φεστιβάλ θα στηρίξει με μέρος των εσόδων του τον Εθελοντικό Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και παιδιού «Κιβωτός του Κόσμου». Κιβωτός του Κόσμου

Μείνετε συντονισμένοι για όλες τις πληροφορίες σχετικά με το φεστιβάλ στη σελίδα μας:https://www.willowisps.gr/main?category=FESTIVAL

Βρείτε το event στο Fb


Save the hashtags:

#followthewisp #willowispsgr #willowispsgrfest #παραμυθένιοςκήπος2019