«Ο Παραμυθένιος Κήπος» και οι υποστηρικτές του: Ελίνα Πινέλλη και Ελένη Λιανού (Cosplayers)

Φωτογραφία αποκλειστικά για το Will o' Wisps.gr και το φεστιβάλ   «Ο Παραμυθένιος Κήπος»:   Κωνσταντίνος Λέπουρης

Φωτογραφία αποκλειστικά για το Will o' Wisps.gr και το φεστιβάλ «Ο Παραμυθένιος Κήπος»: Κωνσταντίνος Λέπουρης

Την Κυριακή 3 Ιουνίου 2018, ο Πύργος Βασιλίσσης στο Ίλιον θα φιλοξενήσει το πρώτο φεστιβάλ του Will o’ Wisps, «Ο Παραμυθένιος Κήπος»!

Μία ημερίδα αφιερωμένη στα παραμύθια και τα παιδιά (μικρά, μεγάλα και… πιο μεγάλα) που αγαπούν τις ιστορίες, τη μαγεία και το φανταστικό, με σκοπό την ενίσχυση του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Make-A-Wish Greece (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), βάζοντας έτσι ένα λιθαράκι στη στήριξη του δύσκολου και ευγενούς έργου του να εκπληρώνει ευχές που έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν τις ζωές παιδιών 3 – 18 ετών με πολύ σοβαρές ασθένειες. Όλοι μαζί θα γράψουμε το δικό μας παραμύθι, περνώντας μια όμορφη μέρα με σκηνικές εκδηλώσεις, ευφάνταστες δημιουργικές δραστηριότητες για παιδιά, παρέα με ήρωες αγαπημένων μας ιστοριών και απολαμβάνοντας μια μαγική εξόρμηση, μόλις λίγο πιο έξω από την καρδιά της Αθήνας!

Η υποστήριξη του καλλιτεχνικού κόσμου που εκδηλώθηκε από την πρώτη στιγμή είναι συγκινητική και μας δίνει δύναμη για το νέο αυτό και συγκλονιστικό ταξίδι έως την υλοποίηση της ημερίδας…

Γι’ αυτόν τον λόγο ευχαριστούμε θερμά την Ελένη Λιανού και την Ελίνα Πινέλλη (Cosplayers) για τη συμμετοχή τους στην πραγματοποίηση του trailer του φεστιβάλ, καθώς και για την παρουσία τους την ημέρα της εκδήλωσης ως Elsa και Anna. Οι αγαπημένες αδελφές από την ταινία Frozen της Disney θα βρίσκονται στον κήπο την ημέρα της εκδήλωσης, θυμίζοντας μας τη δύναμη της αληθινής αγάπης!

 

Μείνετε συντονισμένοι για όλες τις πληροφορίες σχετικά με το φεστιβάλ στη σελίδα μας:

https://www.willowisps.gr/main?category=FESTIVAL

 

"If you can dream it, you can do it!"

-Walt Disney

 
 
oparamithenioskiposfest.png