«Ο Παραμυθένιος Κήπος» και οι υποστηρικτές του: Dihonea LARP

Φωτογραφία αποκλειστικά για το Will o' Wisps.gr και το φεστιβάλ   «Ο Παραμυθένιος Κήπος»:   Κωνσταντίνος Λέπουρης

Φωτογραφία αποκλειστικά για το Will o' Wisps.gr και το φεστιβάλ «Ο Παραμυθένιος Κήπος»: Κωνσταντίνος Λέπουρης

Την Κυριακή 3 Ιουνίου 2018, ο Πύργος Βασιλίσσης στο Ίλιον θα φιλοξενήσει το πρώτο φεστιβάλ του Will o’ Wisps, «Ο Παραμυθένιος Κήπος»!

Μία ημερίδα αφιερωμένη στα παραμύθια και τα παιδιά (μικρά, μεγάλα και… πιο μεγάλα) που αγαπούν τις ιστορίες, τη μαγεία και το φανταστικό, με σκοπό την ενίσχυση του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Make-A-Wish Greece (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), βάζοντας έτσι ένα λιθαράκι στη στήριξη του δύσκολου και ευγενούς έργου του να εκπληρώνει ευχές που έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν τις ζωές παιδιών 3 – 18 ετών με πολύ σοβαρές ασθένειες. Όλοι μαζί θα γράψουμε το δικό μας παραμύθι, περνώντας μια όμορφη μέρα με σκηνικές εκδηλώσεις, ευφάνταστες δημιουργικές δραστηριότητες για παιδιά, παρέα με ήρωες αγαπημένων μας ιστοριών και απολαμβάνοντας μια μαγική εξόρμηση, μόλις λίγο πιο έξω από την καρδιά της Αθήνας!

Η υποστήριξη του καλλιτεχνικού κόσμου που εκδηλώθηκε από την πρώτη στιγμή είναι συγκινητική και μας δίνει δύναμη για το νέο αυτό και συγκλονιστικό ταξίδι έως την υλοποίηση της ημερίδας…

Γι’ αυτόν τον λόγο ευχαριστούμε θερμά την ομάδα LARP "Dihonea" για την πραγματοποίηση του trailer του φεστιβάλ, καθώς και για τη συμμετοχή τους την ημέρα της εκδήλωσης με διδακτικό quest - κυνήγι χαμένου θησαυρού στον κήπο και επίδειξη μεσαιωνικού χορού στη μαγική σκηνή.

Eυχαριστούμε τους:

Kωνσταντίνα Τσικρικού, Μπάστας Παναγιώτης, Μπόρα Χατζιραι, Αλεξίου Αλέξανδρος, Βαρσάμος Σταμάτης, Κονδύλη Πολυξένη, Αγγελή 'Ερια, Διακολαμπριανού Ηλέκτρα, Πανάγος Γιάννης, Πανάγος Κωνσταντίνος, Ντεμίρης Αλέξης, Γερακάρης Κώστας, Χυτήρογλου Λευτέρης, Φλώρος Παναγιώτης.

Dihonea LARP

Φωτογραφίες αποκλειστικά για το Will o' Wisps.gr και το φεστιβάλ «Ο Παραμυθένιος Κήπος»: Κωνσταντίνος Λέπουρης

Μείνετε συντονισμένοι για όλες τις πληροφορίες σχετικά με το φεστιβάλ στη σελίδα μας:

https://www.willowisps.gr/main?category=FESTIVAL

 

"If you can dream it, you can do it!"

-Walt Disney

 
oparamithenioskiposfest.png