Ο Drizzt Do’Urden επιστρέφει με μία ολοκαίνουργια τριλογία!

Timeless-Cover-Featured.jpg

Οι θαυμαστές του Drizzt DoUrden μπορείτε επιτέλους ν’ ανασάνετε! Εσείς αναμένατε την επιστροφή του αγαπημένου σκοτεινού ξωτικού από τον κόσμο των Forgotten Realms του Dungeons & Dragons, κι εμείς με ενθουσιασμό σας ανακοινώνουμε ότι ο R.A. Salvatore συνεχίζει την ιστορία του με μια νέα τριλογία, το πρώτο βιβλίο της οποίας φέρει τον τίτλο Timeless (και το εξώφυλλο του οποίου μπορείτε να δείτε στο παρόν άρθρο).

Το συγκεκριμένο βιβλίο, βέβαια, ξεκινάει πολλούς αιώνες στο παρελθόν, με ένα άλλο εξέχον μέλος της οικογένειας Do’Urden…

 

Από το οπισθόφυλλο του Timeless:

Πριν από αιώνες, στην Menzoberranzan, την Πόλη των Αραχνών, την Πόλη των Drow, που βρίσκεται κουρνιασμένη στα έγκατα του ανηλεούς Underdark του κόσμου Toril, ένας νεαρός δάσκαλος των όπλων καταφέρνει να χτίσει φήμη πολύ πέραν της κοινωνικής του θέσης και του φτωχού του οίκου.

Με τα μάτια των μειζόνων ευγενών στραμμένα πάνω του, μία μητριάρχης αποφασίζει να τον κάνει δικό της. Συνωμοτώντας με τους άλλους, αντίπαλους μεγάλους οίκους για ν’ αποκτήσει το ιδιαίτερο αυτό τρόπαιο, τελικά κάποιος άλλος θα το παραδώσει στα χέρια της – κάποιος που εν καιρώ ανέπτυξε μεγάλη συμπάθεια για τον πολεμιστή.

Έτσι αρχίσει να χτίζεται η φιλία μεταξύ του Jarlaxe και του Zaknafein, καθώς και η ένωση του δεύτερου με τη Μητέρα Malice, προϊόν της οποίας θα είναι ο Drizzt Do’Urden.

Το πρώτο βιβλίο εστιάζει στο παρελθόν των Forgotten Realms και του Underdark, με τον R.A. Salvatore να αποκαλύπτει τη Menzoberranzan μέσα από τα μάτια του Zaknafein, πατέρα του Drizzt, και του Jarlaxe, μελλοντικού αρχηγού των Bregan D’Aerthe και αγαπημένου αντιήρωα από το σύμπαν τoυ D&D.

Πίσω στο παρόν, όμως, πατέρας και γιος θα ξανασυναντηθούν, μαζί και άλλοι παλιοί γνώριμοι από το σύμπαν του Salvatore, ξεκινώντας μια νέα σειρά περιπετειών γεμάτες δράση και ξιφομαχία!     

Η κυκλοφορία του αναμένεται στις 18 Σεπτεμβρίου 2018, οι φαν όμως μπορείτε να προ-παραγγείλετε το βιβλίο στο Amazon.

 

 

Πηγή

https://nerdist.com/drizzt-dourden-return-new-trilogy-ra-salvatore-timeless-exclusive/