«Ο Παραμυθένιος Κήπος» και οι υποστηρικτές του: Labri Giotto των Sòlastas

labri giotto wow festival.jpg

Την Κυριακή 3 Ιουνίου 2018, ο Πύργος Βασιλίσσης στο Ίλιον θα φιλοξενήσει το πρώτο φεστιβάλ του Will o’ Wisps, «Ο Παραμυθένιος Κήπος»!

Μία ημερίδα αφιερωμένη στα παραμύθια και τα παιδιά (μικρά, μεγάλα και… πιο μεγάλα) που αγαπούν τις ιστορίες, τη μαγεία και το φανταστικό, με σκοπό την ενίσχυση του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Make-A-Wish Greece (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), βάζοντας έτσι ένα λιθαράκι στη στήριξη του δύσκολου και ευγενούς έργου του να εκπληρώνει ευχές που έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν τις ζωές παιδιών 3 – 18 ετών με πολύ σοβαρές ασθένειες. Όλοι μαζί θα γράψουμε το δικό μας παραμύθι, περνώντας μια όμορφη μέρα με σκηνικές εκδηλώσεις, ευφάνταστες δημιουργικές δραστηριότητες για παιδιά, παρέα με ήρωες αγαπημένων μας ιστοριών και απολαμβάνοντας μια μαγική εξόρμηση, μόλις λίγο πιο έξω από την καρδιά της Αθήνας!

Η υποστήριξη του καλλιτεχνικού κόσμου που εκδηλώθηκε από την πρώτη στιγμή είναι συγκινητική και μας δίνει δύναμη για το νέο αυτό και συγκλονιστικό ταξίδι έως την υλοποίηση της ημερίδας…

 

Γι’ αυτόν τον λόγο ευχαριστούμε θερμά τη Λαμπρινή Γιώτη (Labri Giotto) για τη συμμετοχή της στη μαγική σκηνή του φεστιβάλ με Ιρλανδικά, Σκωτσέζικα και Σουηδικά τραγούδια a capella και με οργανική συνοδεία (nyckelharpa, shrutti box, κρουστό).

Η Λαμπρινή Γιώτη (Labri Giotto), ξεκίνησε να μελετάει Κέλτικη και Σκανδιναβική μουσική το 1993. Είναι απόφοιτη του Μουσικού Γυμνασίου και Λυκείου Παλλήνης και του Εθνικού Ωδείου Αθηνών (δίπλωμα στο πιάνο).

Το 2006 έκανε μεταπτυχιακές σπουδές (M.A. Ehnomusiology) στο Πανεπιστήμιο του Limerick της Ιρλανδίας (Irish World Academy of Music and Dance) με υποτροφία του Ιδρύματος «Αττική Παράδοση», όπου μέσω της εθνομουσικολογίας ειδικεύτηκε στο τραγουδιστικό στυλ των Γαελικών τραγουδιών, χωρίς συνοδεία, της βαρδικής δυτικής περιοχής του Κορκ (Sean Nós singing style of the West Cork Gaeltacht).

Έχει διδαχτεί από τους: Bobby Mc Ferrin, Iarla Ó Lionáird, Muireann Nic Amhlaoibh, Elaine Cormican, Eilís Ní Shúilleabháin, Deirdre Scanlon, Åsa Hogmark, Esbjörn Hogmark, Ross Daly, Mamak Khadem, Mícheál Ó Súilleabháin και Nóirín Ní Riain.

Fb Page

 

Μείνετε συντονισμένοι για όλες τις πληροφορίες σχετικά με το φεστιβάλ στη σελίδα μας:

https://www.willowisps.gr/main?category=FESTIVAL

 

"If you can dream it, you can do it!"

-Walt Disney