«Ο Παραμυθένιος Κήπος» και οι υποστηρικτές του: Face & Body painting Greece

31957666_10216734106690343_5397273680470343680_n.jpg

Την Κυριακή 3 Ιουνίου 2018, ο Πύργος Βασιλίσσης στο Ίλιον θα φιλοξενήσει το πρώτο φεστιβάλ του Will o’ Wisps, «Ο Παραμυθένιος Κήπος»!

Μία ημερίδα αφιερωμένη στα παραμύθια και τα παιδιά (μικρά, μεγάλα και… πιο μεγάλα) που αγαπούν τις ιστορίες, τη μαγεία και το φανταστικό, με σκοπό την ενίσχυση του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Make-A-Wish Greece (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), βάζοντας έτσι ένα λιθαράκι στη στήριξη του δύσκολου και ευγενούς έργου του να εκπληρώνει ευχές που έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν τις ζωές παιδιών 3 – 18 ετών με πολύ σοβαρές ασθένειες. Όλοι μαζί θα γράψουμε το δικό μας παραμύθι, περνώντας μια όμορφη μέρα με σκηνικές εκδηλώσεις, ευφάνταστες δημιουργικές δραστηριότητες για παιδιά, παρέα με ήρωες αγαπημένων μας ιστοριών και απολαμβάνοντας μια μαγική εξόρμηση, μόλις λίγο πιο έξω από την καρδιά της Αθήνας!

Γι’ αυτόν τον λόγο ευχαριστούμε θερμά το "Face & Body painting Greece" για τη συμμετοχή τους στη δημιουργική γωνία του φεστιβάλ μεταμορφώνοντας τους επισκέπτες της εκδήλωσης σε "πλάσματα του φανταστικού"!

To "Face & Body painting Greece" δημιουργήθηκε το 2017. Είναι η πρώτη κοινότητα που ασχολείται αποκλειστικά με τις τέχνες του body painting και των special effects στην Ελλάδα. Σκοπός της είναι η ενημέρωση, εκπαίδευση, ανάδειξη των ομώνυμων τεχνών και των εγχώριων καλλιτεχνών.

Με μεγάλη χαρά θα παρευρεθεί στις 3 Ιουνίου στο φεστιβάλ του Will o’ Wisps, «Ο Παραμυθένιος Κήπος» προσφέροντας με τον δικό της τρόπο σε αυτό το μεγάλο φιλανθρωπικό έργο μεταμορφώνοντας τους επισκέπτες και φέρνοντας στην ζωή πλάσματα του φανταστικού!

Website: www.faceandbodypaintinggreece.com

Fb page: www.facebook.com/Face-Body-painting-Greece-233954873724511/

Instagram: www.instagram.com/faceandbodypaintinggreece/

 

Μέλη ομάδας: Έφη Τσιμπή, Βάνα Πήτα, Samvel Sarkisov, Κορίνα Τακαρόνη, Έφη Βαλασιάδου, Αγγελική Ανεζίρη, Εύα Καϊσάκη.

 

Μείνετε συντονισμένοι για όλες τις πληροφορίες σχετικά με το φεστιβάλ στη σελίδα μας:

https://www.willowisps.gr/main?category=FESTIVAL

 

"If you can dream it, you can do it!"

-Walt Disney

 
oparamithenioskiposfest.png