«Ο Παραμυθένιος Κήπος» και οι υποστηρικτές του: Proelectro Event Production

14212161_1093354040746598_3831253272389145238_n.jpg

Την Κυριακή 3 Ιουνίου 2018, ο Πύργος Βασιλίσσης στο Ίλιον θα φιλοξενήσει το πρώτο φεστιβάλ του Will o’ Wisps, «Ο Παραμυθένιος Κήπος»!

Μία ημερίδα αφιερωμένη στα παραμύθια και τα παιδιά (μικρά, μεγάλα και… πιο μεγάλα) που αγαπούν τις ιστορίες, τη μαγεία και το φανταστικό, με σκοπό την ενίσχυση του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Make-A-Wish Greece (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), βάζοντας έτσι ένα λιθαράκι στη στήριξη του δύσκολου και ευγενούς έργου του να εκπληρώνει ευχές που έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν τις ζωές παιδιών 3 – 18 ετών με πολύ σοβαρές ασθένειες. Όλοι μαζί θα γράψουμε το δικό μας παραμύθι, περνώντας μια όμορφη μέρα με σκηνικές εκδηλώσεις, ευφάνταστες δημιουργικές δραστηριότητες για παιδιά, παρέα με ήρωες αγαπημένων μας ιστοριών και απολαμβάνοντας μια μαγική εξόρμηση, μόλις λίγο πιο έξω από την καρδιά της Αθήνας!

Γι’ αυτόν τον λόγο ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Proelectro Event Production όπου θα χορηγήσει μέρος του εξοπλισμού της διοργάνωσης.

Η Proelectro Event Production είναι μια εταιρεία διοργάνωσης εκδηλώσεων με εμπειρία και εξειδίκευση στην σχεδίαση εκδηλώσεων, συνελεύσεων, εκθέσεων και συνεδριάσεων όπως επίσης και για μια εξέχουσα (εταιρεία παροχής )οπτικό-ακουστικών υπηρεσιών και καινοτόμων τεχνολογιών. Ενεργή τόσο στην Ελλάδα όσο και σε ολόκληρη την Ευρώπη ως η μοναδική εταιρεία του είδους της, η Proelectro αποτελεί κάτι περισσότερο από μια απλή οπτικοακουστική εταιρεία και διαχειρίζεται όλα τα στοιχεία της κάθε εκδήλωσης, από τον αρχικό της σχεδιασμό μέχρι την επιτυχή αποπεράτωση της κάθε εκδήλωσης. Αυτό σημαίνει ότι διαθέτετε μια μοναδική, ολοκληρωμένη πηγή παραγωγής και σχεδίασης.
 Όλα τα τμήματα μας βρίσκονται ενωμένα υπό τη διοίκηση μιας αφοσιωμένης ομάδας, της ομάδας σχεδίασης, του δημιουργικού τμήματος , των αποθηκών, των υπηρεσιών σε έναν πλήρη κλίμακας εκθεσιακό χώρο. 

www.proelectro.gr

 

Μείνετε συντονισμένοι για όλες τις πληροφορίες σχετικά με το φεστιβάλ στη σελίδα μας:

https://www.willowisps.gr/main?category=FESTIVAL

 

"If you can dream it, you can do it!"

-Walt Disney

 
oparamithenioskiposfest.png