«Ο Παραμυθένιος Κήπος» και οι υποστηρικτές του: Video Κάλυψη από τον Χάρη Λαψάτη

harry lapsatis wow festival.jpg

Την Κυριακή 3 Ιουνίου 2018, ο Πύργος Βασιλίσσης στο Ίλιον θα φιλοξενήσει το πρώτο φεστιβάλ του Will o’ Wisps, «Ο Παραμυθένιος Κήπος»!

Μία ημερίδα αφιερωμένη στα παραμύθια και τα παιδιά (μικρά, μεγάλα και… πιο μεγάλα) που αγαπούν τις ιστορίες, τη μαγεία και το φανταστικό, με σκοπό την ενίσχυση του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Make-A-Wish Greece (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), βάζοντας έτσι ένα λιθαράκι στη στήριξη του δύσκολου και ευγενούς έργου του να εκπληρώνει ευχές που έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν τις ζωές παιδιών 3 – 18 ετών με πολύ σοβαρές ασθένειες. Όλοι μαζί θα γράψουμε το δικό μας παραμύθι, περνώντας μια όμορφη μέρα με σκηνικές εκδηλώσεις, ευφάνταστες δημιουργικές δραστηριότητες για παιδιά, παρέα με ήρωες αγαπημένων μας ιστοριών και απολαμβάνοντας μια μαγική εξόρμηση, μόλις λίγο πιο έξω από την καρδιά της Αθήνας!

Η υποστήριξη του καλλιτεχνικού κόσμου που εκδηλώθηκε από την πρώτη στιγμή είναι συγκινητική και μας δίνει δύναμη για το νέο αυτό και συγκλονιστικό ταξίδι έως την υλοποίηση της ημερίδας…

Γι’ αυτόν τον λόγο ευχαριστούμε τον Χάρη Λαψάτη για τη βιντεοσκόπηση του φεστιβάλ και τη δημιουργία αναμνηστικού βίντεο με τις καλύτερες στιγμές!

Ο Χάρης Λαψάτης μεγάλωσε στην Αγγλία κι επέστρεψε στην Ελλάδα για να σπουδάσει φωτογραφία. Έχοντας ζήσει σε πέντε διαφορετικές τοποθεσίες στα μόλις είκοσι του χρόνια, γνωρίζει καλά πως τα ταξίδια σου προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες ζωής κι αστείρευτη έμπνευση. Η ζωή του είναι μία ανοδική έλικα εμπειρίας: ζει, οραματίζεται, τραβάει πλάνα και τα επεξεργάζεται. Σε κάθε τι που κάνει, προσπαθεί ν’ ανακαλύψει διαφορετικούς και πρωτόγνωρους τρόπους να το βιώσει, μετατρέποντας με το μάτι της φαντασίας του σε έπη απλές καθημερινές δραστηριότητες, βόλτες, περιπάτους και ταξίδια. Κι όσο περισσότερο εξερευνά, όσο περισσότερο δοκιμάζει τα όρια του εαυτού και της τέχνης του, τόσο περισσότερα μαθαίνει και τόσο περισσότερα έχει να μοιραστεί με τον κόσμο. Για το Χάρη, οι τέχνες της φωτογραφίας και της βιντεογραφίας είναι το κλειδί για να φανταστεί και να υπερβεί τα όρια του εαυτού του αλλά και του κόσμου ολόκληρου.

https://www.youtube.com/channel/UCDL0JdcIPlSg0pZbhnWWbzg

Instagram @Harry_Laps

https://www.facebook.com/harry.lapsatis

https://www.facebook.com/Harry-Laps-1283404825103264/

Μείνετε συντονισμένοι για όλες τις πληροφορίες σχετικά με το φεστιβάλ στη σελίδα μας:

https://www.willowisps.gr/main?category=FESTIVAL

 

"If you can dream it, you can do it!"

-Walt Disney