«Ο Παραμυθένιος Κήπος» 2019: ανάγνωση παραμυθιού από την Άριελ Κωνσταντινίδη

 
Παραμυθένιος Κήπος - Λογότυπο.png
 
Φωτογραφία: Ναταλία Μαραγκού

Φωτογραφία: Ναταλία Μαραγκού

Ευχαριστούμε θερμά την Άριελ Κωνσταντινίδη,  για την αποδοχή της πρόσκλησης μας να συμμετέχει στο φεστιβάλ ενισχύοντας καλλιτεχνικά την εκδήλωση.

 ********

Η Άριελ Κωνσταντινίδη είναι απόφοιτος του Εργαστηρίου Αμφι-Θεάτρου (σύγχρονου και κλασικού ρεπερτορίου, για το Θέατρο και την Όπερα) του Σπύρου Α. Ευαγγελάτου. Έχει συνεργαστεί με τους σκηνοθέτες Σπύρο Α. Ευαγγελάτο, Ρούλα Πατεράκη, Κωστή Τσώνο, Γιώργο Ρεμούνδο, Νίκο Χαραλάμπους, Γιάννη Ιορδανίδη κ.α. Συμμετείχε σε έργα του Αμφι-Θεάτρου και έχει δουλέψει με τους θιάσους των Κ. Καζάκου, Α. Βουγιουκλάκη, Ν. Τσακίρογλου, Β. Τσιβιλίκα, Ληναίου-Φωτίου, Δ. Ποταμίτη, Α. Αντωνόπουλου κ.α. Παράλληλα, έχει εργαστεί στην τηλεόραση με τους Ερ. Ανδρέου, Ν. Φώσκολο, Κ. Κιμούλη, Γ. Βασιλειάδη, ενώ στον κινηματογράφο με τους Β. Σειτανίδη, Ν. Παναγιωτόπουλο κ.α. Τέλος, η Άριελ Κωνσταντινίδη εργάζεται και ως θεατρική αναλύτρια μέσω της Ψυχοθεατρολογικής Τεχνικής.

********

Ο «Παραμυθένιος Κήπος» ανοίγει τις πύλες του ξανά… στο δεύτερο Will o’ Wisps Festival 2019!

Ο μαγικός κήπος με τις μουριές του Πύργου Βασιλίσσης στο Ίλιον μας υποδέχτηκε πέρσι για πρώτη φορά. Φέτος, Σάββατο 1 & Κυριακή 2 Ιουνίου 2019, ετοιμαστείτε να ξεστρατίσετε ξανά στον «Παραμυθένιο Κήπο» μας και να ανακαλύψετε τις νέες εκπλήξεις που επιφυλάσσει το -διήμερο, πλέον- δεύτερο φεστιβάλ του ελληνικού portal για το φανταστικό, Will o' Wisps!
Χάρη στη στήριξη και την αγάπη σας, το δικό μας παραμύθι έχει συνέχεια, και σας προσκαλούμε περάσουμε μαζί ένα Σαββατοκύριακο με σκηνικές εκδηλώσεις, συναυλίες, ευφάνταστες δημιουργικές δραστηριότητες για παιδιά, quests στον κήπο και άλλα παιχνίδια, απολαμβάνοντας μια εξόρμηση εμπνευσμένη από την αγάπη των συντελεστών για το φανταστικό, μόλις λίγο πιο έξω από την καρδιά της Αθήνας.

Το φεστιβάλ θα στηρίξει με μέρος των εσόδων του τον Εθελοντικό Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και παιδιού «Κιβωτός του Κόσμου». Κιβωτός του Κόσμου

Μείνετε συντονισμένοι για όλες τις πληροφορίες σχετικά με το φεστιβάλ στη σελίδα μας:https://www.willowisps.gr/main?category=FESTIVAL

Βρείτε το event στο Fb


Save the hashtags:

#followthewisp #willowispsgr #willowispsgrfest #παραμυθένιοςκήπος2019

 
Παραμυθένιος Κήπος - Λογότυπο.png