«Ο Παραμυθένιος Κήπος» και οι υποστηρικτές του: Άριελ Κωνσταντινίδη

ariel wow festival.jpg

Την Κυριακή 3 Ιουνίου 2018, ο Πύργος Βασιλίσσης στο Ίλιον θα φιλοξενήσει το πρώτο φεστιβάλ του Will o’ Wisps, «Ο Παραμυθένιος Κήπος»!

Μία ημερίδα αφιερωμένη στα παραμύθια και τα παιδιά (μικρά, μεγάλα και… πιο μεγάλα) που αγαπούν τις ιστορίες, τη μαγεία και το φανταστικό, με σκοπό την ενίσχυση του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Make-A-Wish Greece (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), βάζοντας έτσι ένα λιθαράκι στη στήριξη του δύσκολου και ευγενούς έργου του να εκπληρώνει ευχές που έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν τις ζωές παιδιών 3 – 18 ετών με πολύ σοβαρές ασθένειες. Όλοι μαζί θα γράψουμε το δικό μας παραμύθι, περνώντας μια όμορφη μέρα με σκηνικές εκδηλώσεις, ευφάνταστες δημιουργικές δραστηριότητες για παιδιά, παρέα με ήρωες αγαπημένων μας ιστοριών και απολαμβάνοντας μια μαγική εξόρμηση, μόλις λίγο πιο έξω από την καρδιά της Αθήνας!

Η υποστήριξη του καλλιτεχνικού κόσμου που εκδηλώθηκε από την πρώτη στιγμή είναι συγκινητική και μας δίνει δύναμη για το νέο αυτό και συγκλονιστικό ταξίδι έως την υλοποίηση της ημερίδας…

 

Γι’ αυτόν τον λόγο ευχαριστούμε θερμά την Άριελ Κωνσταντινίδη,  για την αποδοχή της πρόσκλησης μας να συμμετέχει στο φεστιβάλ ενισχύοντας καλλιτεχνικά την εκδήλωση.

 

Η Άριελ Κωνσταντινίδη είναι απόφοιτος του Εργαστηρίου Αμφι-Θεάτρου (σύγχρονου και κλασικού ρεπερτορίου, για το Θέατρο και την Όπερα) του Σπύρου Α. Ευαγγελάτου. Έχει συνεργαστεί με τους σκηνοθέτες Σπύρο Α. Ευαγγελάτο, Ρούλα Πατεράκη, Κωστή Τσώνο, Γιώργο Ρεμούνδο, Νίκο Χαραλάμπους, Γιάννη Ιορδανίδη κ.α. Συμμετείχε σε έργα του Αμφι-Θεάτρου και έχει δουλέψει με τους θιάσους των Κ. Καζάκου, Α. Βουγιουκλάκη, Ν. Τσακίρογλου, Β. Τσιβιλίκα, Ληναίου-Φωτίου, Δ. Ποταμίτη, Α. Αντωνόπουλου κ.α. Παράλληλα, έχει εργαστεί στην τηλεόραση με τους Ερ. Ανδρέου, Ν. Φώσκολο, Κ. Κιμούλη, Γ. Βασιλειάδη, ενώ στον κινηματογράφο με τους Β. Σειτανίδη, Ν. Παναγιωτόπουλο κ.α. Τέλος, η Άριελ Κωνσταντινίδη εργάζεται και ως θεατρική αναλύτρια μέσω της Ψυχοθεατρολογικής Τεχνικής.

 

Μείνετε συντονισμένοι για όλες τις πληροφορίες σχετικά με το φεστιβάλ στη σελίδα μας:

https://www.willowisps.gr/main?category=FESTIVAL

 

"If you can dream it, you can do it!"

-Walt Disney