«Ο Παραμυθένιος Κήπος» 2019: Χορηγός: Happy Teapot

 
Παραμυθένιος Κήπος - Λογότυπο.png
 
happy teapot.jpg

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρία Happy Teapot, για την ευγενική προσφορά της στη διακόσμηση του «Παραμυθένιου Κήπου» και τη χορηγία διακοσμητικών υλικών!

Λίγα λόγια για το Happy Teapot:

Πίσω από τη δημιουργία του Happy Teapot δεν υπάρχει κάποια συγκινητική ιστορία ή ένα σπουδαίο γεγονός. Μόνο η ιδέα μου να δημιουργήσω έναν χώρο όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου για τα όμορφα, ποιοτικά αντικείμενα που κάνουν καλύτερες τις σημαντικές ή τις καθημερινές μας στιγμές. Και η αίσθησή μου ότι οι άνθρωποι που ψάχνουν για κάτι διαφορετικό είναι πολλοί.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα του Happy Teapot ξεκίνησε την άνοιξη του 2012 με αυτό το ανάμεικτο συναίσθημα ενθουσιασμού, προσμονής και ανησυχίας για πιθανές δυσκολίες, που υπάρχει σε κάθε καινούρια αρχή. Ακόμα θυμάμαι πώς ένιωσα όταν πήρα την πρώτη παραγγελία, αλλά και το όνομα της πρώτης πελάτισσας.

Παρά τον απρόσωπο χαρακτήρα των ηλεκτρονικών πωλήσεων, για μένα το ηλεκτρονικό μου μαγαζί δεν διέφερε σε τίποτε από ένα αληθινό, συμβατικό μαγαζί. Η φροντίδα και η προσωπική επαφή ήταν βασικές προυποθέσεις για να δημιουργήσω σχέσεις με τους πελάτες μου όπως τις είχα φανταστεί και οραματιστεί.  Σχέσεις που, τελικά, πράγματι δημιουργήθηκαν, άνθισαν και, μερικές από αυτές, στέριωσαν. Έτσι, στα τέλη του 2014, προέκυψε σχεδόν αβίαστα η δημιουργία ενός χώρου που στέγασε τα αντικείμενα του Happy Teapot στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Ενός χώρου που είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό μαγαζί, αφού εδώ δέχομαι φίλους και πελάτες για μια πρωινή καλημέρα, γεννιούνται ιδέες για την αγορά ενός μοναδικού δώρου, προκύπτουν συζητήσεις που θα οδηγήσουν σε ένα επόμενο βήμα, στη σκηνοθεσία μίας ακόμα μοναδικής στιγμής. Η φιλοσοφία, άλλωστε, είναι πάντα η ίδια: το μόνο που χρειάζεται για να φτιάξεις τη μέρα σου είναι μία καλή ιδέα. Και, φυσικά, τα αντικείμενα του Happy Teapot.

Λευκή.

www.happyteapot.gr

*******

Ο «Παραμυθένιος Κήπος» ανοίγει τις πύλες του ξανά… στο δεύτερο Will o’ Wisps Festival 2019!

Ο μαγικός κήπος με τις μουριές του Πύργου Βασιλίσσης στο Ίλιον μας υποδέχτηκε πέρσι για πρώτη φορά. Φέτος, Σάββατο 1 & Κυριακή 2 Ιουνίου 2019, ετοιμαστείτε να ξεστρατίσετε ξανά στον «Παραμυθένιο Κήπο» μας και να ανακαλύψετε τις νέες εκπλήξεις που επιφυλάσσει το -διήμερο, πλέον- δεύτερο φεστιβάλ του ελληνικού portal για το φανταστικό, Will o' Wisps!
Χάρη στη στήριξη και την αγάπη σας, το δικό μας παραμύθι έχει συνέχεια, και σας προσκαλούμε περάσουμε μαζί ένα Σαββατοκύριακο με σκηνικές εκδηλώσεις, συναυλίες, ευφάνταστες δημιουργικές δραστηριότητες για παιδιά, quests στον κήπο και άλλα παιχνίδια, απολαμβάνοντας μια εξόρμηση εμπνευσμένη από την αγάπη των συντελεστών για το φανταστικό, μόλις λίγο πιο έξω από την καρδιά της Αθήνας.

Το φεστιβάλ θα στηρίξει με μέρος των εσόδων του τον Εθελοντικό Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και παιδιού «Κιβωτός του Κόσμου». Κιβωτός του Κόσμου

Μείνετε συντονισμένοι για όλες τις πληροφορίες σχετικά με το φεστιβάλ στη σελίδα μας:https://www.willowisps.gr/main?category=FESTIVAL

Βρείτε το event στο Fb


Save the hashtags:

#followthewisp #willowispsgr #willowispsgrfest #παραμυθένιοςκήπος2019