Ο Παραμυθένιος Κήπος και οι υποστηρικτές του: "The Craft of Raven"

craft of raven wow fest.jpg

Την Κυριακή 3 Ιουνίου 2018, ο Πύργος Βασιλίσσης στο Ίλιον θα φιλοξενήσει το πρώτο φεστιβάλ του Will o’ Wisps, «Ο Παραμυθένιος Κήπος»!

Μία ημερίδα αφιερωμένη στα παραμύθια και τα παιδιά (μικρά, μεγάλα και… πιο μεγάλα) που αγαπούν τις ιστορίες, τη μαγεία και το φανταστικό, με σκοπό την ενίσχυση του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Make-A-Wish Greece (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), βάζοντας έτσι ένα λιθαράκι στη στήριξη του δύσκολου και ευγενούς έργου του να εκπληρώνει ευχές που έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν τις ζωές παιδιών 3 – 18 ετών με πολύ σοβαρές ασθένειες. Όλοι μαζί θα γράψουμε το δικό μας παραμύθι, περνώντας μια όμορφη μέρα με σκηνικές εκδηλώσεις, ευφάνταστες δημιουργικές δραστηριότητες για παιδιά, παρέα με ήρωες αγαπημένων μας ιστοριών και απολαμβάνοντας μια μαγική εξόρμηση, μόλις λίγο πιο έξω από την καρδιά της Αθήνας!

Η υποστήριξη του καλλιτεχνικού κόσμου που εκδηλώθηκε από την πρώτη στιγμή είναι συγκινητική και μας δίνει δύναμη για το νέο αυτό και συγκλονιστικό ταξίδι έως την υλοποίηση της ημερίδας…

Γι’ αυτόν τον λόγο ευχαριστούμε τη Ζωή Louper Ευσταθίου, που με τις μοναδικές χειροτεχνίες του The Craft of Raven θα δώσει στον κήπο του φεστιβάλ παραμυθένιες, φανταστικές πινελιές.

The Craft Of Raven

Το The Craft Of Raven προσπαθεί να ικανοποιήσει την αρχέγονη ανάγκη της κατοικίας, συνδυάζοντας το Fantasy με το Design. Είναι ένα περιβάλλον δημιουργικής έκφρασης του φανταστικού, μέσα από τις καθημερινές μας δραστηριότητες, με τη μορφή της μεταποίησης επίπλων και της διακόσμησης των χώρων που ζούμε. Πηγή έμπνευσης αποτελούν η λογοτεχνία του φανταστικού, το δάσος και τα πλάσματα του, τα μυθικά ζώα, οι ξεχασμένοι θρύλοι και οι ονειρικές μελωδίες.
Η δημιουργός του, Ζωή Louper Ευσταθίου AKA The Raven, κατάφερε να συγκεντρώσει όλες τις τέχνες της (Crafts) ώστε να διαμορφώνει την πραγματικότητα υπό ένα παραμυθένιο πρίσμα. Πινέλα, χρώματα και υφάσματα αποκτούν μαγικές ιδιότητες στα χέρια της και μεταμορφώνουν οτιδήποτε ανιαρό σε φανταστικό!
Αν αγαπάτε τις παλαιώσεις, τις οργανικές φόρμες και την επαναχρησιμοποίηση των υλικών, είστε στο κατάλληλο μέρος! Στο εργαστήριο χρησιμοποιούμε μόνο χρώματα Annie Sloan και είμαστε επίσημοι αντιπρόσωποι για την περιοχή της Κατερίνης. Παράλληλα στον χώρο του εργαστηρίου λειτουργεί έκθεση με μοναδικά διακοσμητικά αντικείμενα με κυρίαρχα στυλ τα Victorian, Chateau, Cottage, Gothic, Warehouse, Industrial. Επίσης θα βρείτε official merch από ταινίες, βιβλία και videogames.

www.craftraven.com
https://www.facebook.com/thecraftofraven/
https://www.instagram.com/the_craft_of_raven/

Η Ζωή Louper Ευσταθίου γεννήθηκε στην σκιά του Ολύμπου. Έζησε τα πρώτα χρόνια της ζωής της κάπου στις ΗΠΑ και στην συνέχεια επέστρεψε στην Κατερίνη, αν και λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του πατέρα της ταξίδευε στην Ευρώπη συστηματικά. Η αγάπη για το φανταστικό ξεκινάει από την νηπιακή ηλικία, μέσα από τα παραμύθια, τα κόμιξ και τα videogames. Στην συνέχεια η ενασχόληση με τις τέχνες, κυρίως τη ζωγραφική αλλά και τη μουσική, παγίωσε την αισθητική της  σε γοτθικές φόρμες και εκφράσεις του φανταστικού, ενώ παράλληλα ανακαλύπτει τα λογοτεχνικά σύμπαντα των  Tolkien, Poe και Lovecraft.  Η κλίση προς το Φανταστικό σε συγκερασμό με την αγάπη για την Φύση και τα πλάσματα του δάσους, διαπνέει το σύνολο του έργου της σε όλες του τις εικαστικές εκφάνσεις.

 

 

Μείνετε συντονισμένοι για όλες τις πληροφορίες σχετικά με το φεστιβάλ στη σελίδα μας:

https://www.willowisps.gr/main?category=FESTIVAL

 

"If you can dream it, you can do it!"

-Walt Disney